diumenge, 29 de juny del 2008

Una festa

A ritme de "Desafío Total" (sintonia dels partits del Canal Plus) va entrar la comitiva del Girona FC al saló que el Restaurant El Mirador va preparar per a la festa que vam viure divendres.


Els jugadors Jose, Eloi i Arnal, juntament amb l'Ernest, en Josep Mª Lluis i en Javi Salamero van fer que els seguidors de la Penya Immortal Girona i els membres de la Penya Som-hi Nois ens ho passessim d'allò més bé.


Cal dir que els aplaudiments més forts van ser per a les cambreres del restaurant quan a la presentació del segon plat i sota els acords de "Derroche" (del disc ¡Vamos Campeones!) es van posar la samarreta de "Girona a Segona" que es va fer el dia del Ceuta en benefici del futbol base del Girona FC.


Una de les coses que més ens va agradar va ser el pastís, presentat amb la coneguda cançó de Queen "We are the Champions" i amb bengales enceses per tots els assistents es podia llegir al pastís "Girona a Segona A" sobre una base groga i amb troços de maduixa que representava la senyera de la ciutat.


També van haver-hi llàgrimes, llàgrimes d'emoció, quan la Margarita Bosch va recollir el seu regal en agraiment i reconeixement als cinc anys que ha estat al capdavant de la nostra penya.


Tota la representació del Girona FC va rebre un merescut trofeu de reconeixement a la seva tasca. Cal dir que els que no van poder venir al sopar ho tindràn a Montilivi. Ara sí, qui va sortir amb més regals del sopar va ser en Javi Salamero, ja que a part de recollir el seu trofeu, va recollir un regalet per a en Julen (com sabeu fill d'en Javi que va nèixer el mateix dia que vam assolir l'ascens a Segona A) i una placa que va fer la penya per al Girona FC i que va recollir en nom de la junta directiva del club.


Al final de la festa es van afegir alguns seguidors dels Supporters Nord i la veritat és que una de les millors notícies que van sortir de la reunió és que vam donar un primer pas per arribar a una entesa cordial entre les tres penyes més representatives del Girona FC per assolir un objectiu clar: treballar tots plegats per a que l'afició del Girona FC sigui reconeguda com la més esportiva de la Segona A.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

sobre el que diu la ultima part de la noticia aquesta, que es va arrivar a un acort amb supporters nord perque les 3 penyes mes significatives del girona f.c tinguesin una relacio cordial.... jo no estic posat dins els que cordinan els supporters nord pero estic amb ells al camp y jo espero que no caiguin tan baix alguns membres de supporters tinguen una relacio cordial amb la colla de neonazis, la ultradreta española, y al seu blog o volen amagar i no tenen valor a dir la vritat. y jo no penso aseptar cap mena de relacio amb aquets personatges, ni may astare d' acord en que estiguin a montilivi. axis que espero que cap dels membres de supporters nord caigui tan baix amb una amistat cordial amb aquesta gent de salt i altres llocs. pel que fa vosaltres immortals estaria molt be una bona amistat per animar el girona f.c.
s' ha de fer fora aquesta gent que hi ha derrera som-hi nois, en 4 dies treuran les aguiles, y asvastiques a montilivi...

Anònim ha dit...

Ola, what's up amigos? :)
Hope to get some help from you if I will have some quesitons.
Thanks in advance and good luck! :)