dimecres, 16 de juliol del 2008

El Girona F.C. començarà la lliga al camp del Celta

Balaidos serà el primer estadi que rebrà als nostres
jugadors.


El 31 d'agost el nostre club es deplaçarà fins a Vigo per encetar la competició amb uns dels equips que en principi lluitaràn per l'ascens a primera. Cal dir que agafar aquests equips al començament pot ser bó, ja que sempre els hi costa molt agafar el ritme de competició i aixó ho pot aprofitar el nostre equip.

El primer desplaçament dels cinc que té previst fer la Penya Immortal Girona serà al camp d'un exprimera, el Llevant, el 12 d'octubre, curiosament fa setze anys el primer desplaçament que vam fer com a penya va ser a Valencia, vam dormir a l'hotel Ciutat de Valencia a on hi eren els jugadors del Girona F.C. hotel al que segurament també hi aniràn aquest any ja que es troba molt a prop del camp. En aquella ocassió, també un 12 d'octubre, ens vam enfrontar al LLiria i el Girona va guanyar per 0 a 4. Aquest any no farem nit ja que volem que els viatges siguin el més econòmics possible per aconseguir que tots els socis de la nostra penya gaudeixin d'una temporada fantàstica.

L'altra sortida serà el 4 de gener del proper any al camp del Nàstic, però bé de tot aixó ja us anirem informant perque estem preparant moltes coses i us les anirem dient mica a mica.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I per Fires,
un partit de PRIMERA ! ;-)

Girona - Saragossa (2 de novembre)

Salut i força !

David

Anònim ha dit...

No estaria be fer un desplaçament a Murcia?