divendres, 5 de setembre del 2008

Gran espectació

Imatge de l'entrenament d'ahir.

Des de Girona fins a Alacant ja es comença a viure aquest partit com un dels més importants de la temporada, no només perque aquest resultat marcarà la trajectòria dels dos equips en aquest inici de lliga sino perque pot ser molt determinant a les últimes jornades.

Així anuncia el partit la Web oficial de l'Alacant C.F.

Com ja explicavem al nostre anterior article, els nostres jugadors entrenen davant d'un gran nombre d'operaris que treballen a tot drap i de seguidors gironins que no perden l'oportunitat de seguir la preparació de l'equip. Confiança, il.lusió i molta alegria però també amb molta responsabilitat són els ingredients que fan possible el gran ambient creat per aquest excelent grup humà base dels éxits assolits i que de ben seguir aconseguiràn.

Diumenge ens trobarem un rival molt dur ja que segons ens diuen juguen molt millor a fora que a casa, l'Alacant, encara que sigui més conegut pel segudor l'Hércules va ser fundat quatre anys abans al 1918, aquesta temporada ha incorporat jugadors molt coneguts com en Rubiales del Llevant, l'Abel Buades del Nastic o en Peragón per la qual cosa fa que no ens poguem refiar de l'eufòria que ens envolta i haurem d'animar al màxim als nostres jugadors per empaitar-los a la victòria.

Sabem que no vindrà cap autocar de seguidors alacantins ja que la federació de penyes del club no ha tingut temps d'organitzar-ho i s'han centrat en preparar el viatge a Tarragona pel proper 21-9-08.