dijous, 4 de setembre del 2008

Mans a l'obra


Aquest article us semblarà una mica repititiu al que vam publicar fa unes setmanes però si algú ha anat a Montilivi avuí haurà pogut veure que l'ambient que es respira es quasi idèntic al de llavors.
Els jugadors entrenant-se ja a la gespa que trepitxaràn diumenge al mig del soroll de les màquines que no paren ni un minut.
L'aspecte de l'estadi cal dir que si que ha canviat molt, encara no està enllestit tot peró els molts de seguidors que fan llargues cues, uns per retirar el seu carnet de soci i d'altres per fer-se nous, queden entusiasmats, això sí, tothom destaca la llàstima de no tenir la grada de preferent que faria veure un magnífic estadi.
Per cert, segons hem pogut saber, estàn a punt d'arribar les samarretes oficials del nostre club i molt aviat ja es podràn adquirir a Montilivi.

3 comentaris:

Penya Miki Albert - Girona F.C ha dit...

Més enllà de les 500 cadires que faltaran, és a dir que en aquest primer partit el club podria perdre fins a 12.500 € en entrades gràcies a la inutilitat d'uns que sabem, el que no veig clar és que els nous acessos estiguin enllestits.
Lo de la lona és de vergonya.
Em sembla que ni tant sols hi han posat pubicitat ....
Ens veiem al gol Sud diumenge.

Anònim ha dit...

Algú sap si es podrà disposar de merchandising? Em vull comprar una samarreta del girona però no se com aconseguir-la.

Anònim ha dit...

todavia no han salido, ya lo pone en el articulo.

estan a la espera de que lleguen.

aver si traen tallas para todo tipo de jovenes y mayores... logicamente..