dilluns, 13 d’octubre del 2008

Ens hem deixat dos punts

23 persones vam ser les que finalment vam sortir de Girona per animar els nostres jugadors en aquest partit. La majoria de nosaltres hauríem signat l'empat abans de l'inici de l'encontre però un cop vista la gran superioritat dels nostres ens va quedar un regust una mica amarg, de totes formes el gol d'en Chechu, tot i que no feia justícia ja que el Girona F.C. mereixia la victòria, sí que va servir per almenys tornar cap a casa contents, tant per l'importantíssim punt assolit al camp d'un ex primera com pel joc ofert pel nostre equip.
La veritat és que vam passar un dia magnífic, tant els aficionats que formàvem part de l'expedició gironina com els conductors de l'autocar vam contribuir a que així fos. A la fotografia podeu veure com gaudiem de la paella que el Restaurant Casa Clemencia ens va preparar.

Fer esment especial de la gran amabilitat de la Penya Açí Hi Ha Granotes Torrefiel que després de dinar ens van venir a buscar a l'estadi per anar a visitar la seva seu, allà ens havien preparat unes pastes i vam brindar amb cava de la seva terra mentre intercanviàvem tot un seguit de regals, a la nostra seu podreu veure un mocador amb l'escut del Llevant. Cal dir que ja hem quedat per a fer una paella de germanor quan vinguin a Girona.


Tot i que no érem gaires ens vam fer notar de debò i així ens ho van agrair els nostres jugadors un cop acabat el partit quan van venir a saludar-nos des del terreny de joc abans de marxar cap als vestidors.
Quan arribàvem a Girona a un quart de 3 de la matinada, tot i el cansament del viatge encara ens quedava un somriure a la cara per la satisfacció d'haver passat un magnífic dia.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jugamos muy bien y merecimos la victoria... lástima de los penaltis fallados.

Fue un gran viaje, ¡hay que repetirlo!

Alé alé Girona alé alé!

Anònim ha dit...

el partido estubo muy bien mucha emocion,mala suerte fallar los penaltis pero asi es futbol por lo menos un puntito,solo decir visca el girona....... escuchado aba aba