dimecres, 29 d’octubre del 2008

Sant Narcís Blanc-i-vermell

Hem viscut una gran jornada, els èxits d'una temporada no només es deuen a la qualitat tècnica dels jugadors que formen una plantilla, qualitat que dels nostres jugadors està totalment contrastada, dies com els d'avui explicaran a final de temporada el perquè el nostre Girona F.C. haurà assolit una gran campanya.
Quan anàvem cap a l'estadi dubtàvem si aquesta iniciativa promoguda pels jugadors i cos tècnic tindria l'èxit que es mereixia més si teníem en compte la pluja i la fred que feia. La veritat és que veure més de 300 persones a Montilivi a les 11 del matí d'un dia de fires ha sigut un plaer per a molts que durant molt de temps hem vist aquest número d'espectadors als partits oficials de lliga al nostre estadi.
No hem de donar valor només al nombre d'assitents a la jornada de portes obertes, potser el més important es la cara de felicitat que teníem tots els que érem al camp i quan diem tots també ens referim a jugadors, cos tècnic, empleats i directius que no han tingut un no per resposta a l'hora de signar autògrafs i fer-se fotos amb tot aquell que ho demanava.
Per completar el dia, a la tarda, passejant per la Fira de Mostres podíem tornar a saludar els nostres jugadors, aquesta vegada vestits de gala, però amb el mateix somriure del matí i responent amb el mateix afecte que el seguidor gironí els hi oferia.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

VAMOS GIRONA!!

Anònim ha dit...

SABEIS SI VAIS HA HACER ALGO EL DIA DEL ZARAGOZA?? MUCHAS GRACIAS Y UN SALUDO

Anònim ha dit...

CUANDO ESTARAN A DISPOSICION LAS CAMISETAS OFICIALES DEL GIRONA FC...PORQUE HAY DEMANDA! MUCHA GENTE YA LA HUBIERA COMPRADO ,Y ESE DINERO TMB VENDRIA MUY BIEN AL CLUB..

Oscar Duarte ha dit...

Que lujo de foto Pepe

Anònim ha dit...

Hoy vamos a ganar con el hercules!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

aba aba aba aba aba aba hoy ha ganar!!!!!!!!!!!!! ese merchandaiser del girona que!!!!!!!!!!!!!