dimecres, 26 de novembre del 2008

Dissabte, una final

Quan t'enfrontes a l'últim classificat diem que tenim molt a perdre i poc a guanyar, aquest cop és diferent, com una autèntica final, la derrota ens suposaria una forta relliscada al nostre ferm caminar per la segona divisió, però l'esperada victòria, a part de deixar pràcticament K.O. a la competició a un del nostres principals rivals per la lluita pel descens, farà que el nostre equip agafi l'aire suficient per encarar els propers tres partits abans d'acabar l'any amb l'optimisme necessari per aconseguir tot un seguit de victòries, sobretot les de Montilivi contra Castelló i Elx, que ens portarien al més alt de la classificació. Per tant podem dir que dissabte tenim molt a perdre però també molt a guanyar.
Tot i que el partit serà televisat segur que Montilivi presentarà un impressionant aspecte i tots els seguidors empaitarem l'equip cap a un altre triomf.
D'altra banda, volem fer esment que al cap de setmana passat no va ser tot males noticies, gràcies al nostre jove amic Brian, que per cert, acaba d'entrar a l'escola de futbol de la UD Las Palmas i molt aviat tindrem un nou crack a la lliga espanyola, ens vam assabentar que des de l'important partit que van disputar contra el Tenerife dissabte passat, al nou estadi Gran Canaria oneja la bandera del nostre club.

Només dir que la victòria de dissabte farà que el nostre equip s'enlairi a la classificació com s'enlaira la nostra senyera sota el cel gran canari.



1 comentari:

Oscar Duarte ha dit...

Pepe Gracias es para nosotros un placer compartir estos buenos momentos .