dimecres, 31 de desembre del 2008

Marea blanc-i-vermella a Tarragona

Com podeu veure a la foto feta per en David Ferrando, la Plaça del Vi es va tenyir amb els colors del nostre club el dia després de l'ascens a segona. Aquest dissabte seran els carrers de Tarragona els qui viuran la gran marea blanc-i-vermella.
El segon autocar ja el tenim gairebé ple per això hem decidit donar de marge fins demà dia 1 a la nit per a que tots els que estigueu interessats a participar en aquesta marea pogueu apuntar-vos, és important que si voleu venir ens ho dieu el més aviat possible ja que la companyia d'autocars està pendent de preparar un tercer bus.
Molts de vosaltres també ens heu comunicat que fareu el viatge a nivell individual i ens heu demanat informació sobre el tema de les entrades per al partit. Bé us hem de dir que aquest mateix matí hem estat parlant amb el Nàstic i ens han dit que tenen un sector reservat per a l'afició visitant que està situat al gol sud, tots els seguidors gironins podrem demanar a les guixetes de l'estadi l'entrada per aquest sector, Gol Visitant, a un preu de 25 €.

3 comentaris:

Oscar Duarte ha dit...

Buen viaje y sobre todo a disfrutar y no se dejen los 3 puntos
Suerte 0-1

Anònim ha dit...

si señor, haber si se os oye por la tv animar a nuestro equipo....! vamos gironins!!

Anònim ha dit...

por cierto ya se sabe exactamente cuantos aficionados del girona van a venir a tarragona? gracias y suerte