diumenge, 14 de desembre del 2008

Orgull

En Raul Agné, com gran entès del futbol que és, tenia por a aquest partit, quan un equip petit treu punts d'un camp difícil generalment es produeix una relaxació dels jugadors i al següent partit que juga a casa mai guanya, al llarg de la setmana ha intentat donar una motivació extra als nostres jugadors i la veritat és que ho ha aconseguit, avui els molts aficionats que hem anat a Montilivi hem sortit orgullosos dels nostres jugadors, hem empatat i sumar sempre és bo perque el lloc que tindrem a final de temporada serà un punt a avall o a dalt de l'equip més proper a la classificació, veure els nostres jugadors com han merescut la victòria per pebrots sota una pluja intensa i amb el recolzament de més de 3.000 aficionats a Montilivi ens fa dir que aquest punt sap a glòria.
A part de la bona imatge que ha donat el nostre equip una altra noticia positiva que ens hem trobat a l'estadi és que per fi ja tenim a la venda les samarretes oficials del Girona F.C. i a més a un preu a l'abast de molta gent, 45 euros les talles d'adult i 38 les de nen, demostren que la directiva no veu el club com una empresa que ha de fer negoci sinó que tan sols gestiona els diners de tots els socis per donar servei a tots els socis. Molts us preguntareu qui és aquest de la fotografia, bé, és un petit homenatge que li hem volgut fer a en Fran, creador d'aquest bloc i assessor informàtic de la penya.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

jajaja qué bueno "asesor informático", dice...

Ale a ver si hay más suerte el sábado que viene.

Anònim ha dit...

esa cara me suena jeje mala suerte la del gerona a ver si ganamos el sabado FORÇA GIRONA

Anònim ha dit...

ME LA COMPROOOOOOOO!!! FIJO!!! FORÇA GIRONA! EL PROXIMO PARTIDO A TOPE MONTILIVI! QUE SEA UN ESTADIO INCOMODO PARA EL RIVAL!!!