dimecres, 21 de gener del 2009

Dues gotes d'aigua

Si parlem d'un equip novell a la categoria que està fent una gran temporada gràcies sobretot a la seva regularitat al seu camp a on ha aconseguit 21 punts, a fora només ha aconseguit una victòria, d'un equip en el que el seu joc es basa en la solidesa del bloc ja que no destaca per cap individualitat, us semblarà que estem parlant del nostre Girona, però no, en aquesta ocasió ens estem referint al nostre proper rival, la Sociedad Deportiva Huesca, de la mateixa manera que el nostre equip, tot i ser un desconegut per als rivals, el seu joc ja el fa ser respectat per tots els equips amb els que s'enfronten. No serà un partit fàcil dissabte i a més hem de tenir en compte que no val badar ja que hi han equips de la cua que fa unes setmanes els teníem molt lluny i ara han despertat com el cas del Murcia que després d'acomiadar a en Javi Clemente, ha sumat 12 de 12 punts possibles i amb la victòria d'avui davant del Celta per 1 a 0 ja el tenim a només tres punts per sota.
Avui hem estat parlant amb en Fernando Lobera, president de la penya Fenómenos Oscenses, si visiteu el seu web, http://www.fenomenososcenses.com/ veureu que la seva filosofia és idèntica a la de la nostra penya, divendres ens confirmaran quants vindran a Girona, en principi tenien previst fer un autocar però la poca resposta de la gent els ha obligat a anul.lar-lo. Esperem passar una molt bona jornada amb ells i poder comentar tots junts la magnífica temporada que estan fent els nostres equips, semblants com dues gotes d'aigua.

2 comentaris:

Jesús Pastor ha dit...

És preocupant la poca gent que arrossega la segona divisió. Encara li dóna més mèrit a que fòssum un munt a Tarragona. O Girona és massa lluny de tot arreu o bé no fem res per que la gent la conegui. O potser ambdos motius.
En tot cas és trist que exepte amb la Reial i el Saragossa tant poca gent vingui a Montilivi.

Anònim ha dit...

espera que nos conozcan, y estemos en zonas altas de la tabla... jeje.

U