dimecres, 25 de febrer del 2009

Dissabte les penyes comprarem accions, ens hi acompanyaràs?

Aquest dissabte a les 10 del matí a la oficina del BBVA les Penyes Miki Albert, Immortal, Ibusuki Hiroshi i Curta anirem a comprar accions del Girona Futbol Club a la oficina del BBVA situada al carrer Emili Grahit de Girona.Recordeu que les accions es venen a un preu de 500 € i que es poden finançar a 6 o 12 mesos sense cap cost adicional i sense interessos. Sabem que són temps dificils però parlem de pagar 40 € al mes. Recordeu que cal portar el DNi i les dues darreres nómines.Si o aconseguim cobrir el capital mínim, el club no podrà seguir al futbol professional i tots els esforços i ilusions no hauran servit per res.Esperem que més que tots els socis del Girona F.C que visiteu les webs de les Penyes us animeu a acompanyar-nos.Tots els socis que comprin 1 acció tindran 100 € de descompte en el carnet de l'any vinent, és a dir que per exemple, els socis dels gols no hauran de pagar.Si cada soci adquirís una acció, el club estaria salvat. Gironí, gironina, vindràs dissabte?Ah! I contra el Córdova Montilivi a reventar :)
Publicado por Penya Miki Albert - Girona F.C

4 comentaris:

Oscar Duarte ha dit...

Ahora es el momento de ayudar a este Gran Equipo .

Anònim ha dit...

Si pudiera claro que compraria una acción, aunque lo dudo ante la crisis que está padeciendo toda la sociedad. Además, yo soy socio, y no me gustaria que descendiera por esto. Sabemos que todos tenemos que ayudar, pero yo tengo problemas personales y me es imposible.

Anònim ha dit...

Penya immortal, Penya miki albert, penya curta y penya Ibusuki Hiroshi compreu accions, que de totes maneres dubto que es compleixi el capital social. A lo millor s'aconsegueix complir en la segona fase.

Anònim ha dit...

Vergonya el nostre equip, el Girona FC. A veure si baixa de categoria el nostre equip, per ser una colla d'inutils, que no saben jugar y no aconsegueixen el SAD, perque vist amb lo vist, no vull una acció sobre un equip perdedor. Que desapareixi