dijous, 5 de febrer del 2009

Diumenge a Alacant, una victòria per l'Oscar

La setmana no va començar bé, els presagis de la gravetat de la lesió del nostre gran jugador Oscar Alvarez es van confirmar i ens hem quedat pel que resta de temporada sense l'ajut de la seva experiència i el seu gran futbol. Ha estat un gran pal per a tots però com diu ell, quan t'aixeques després de rebre un cop et fa ser més fort.
Des d'aquí li volem donar molts d'ànims i dessitjar-li que es recuperi el més aviat possible per a que la temporada que bé la pugui començar amb més forces que mai defensant la nostra samarreta. Diumenge que ve, els seus companys de vestidor tindran una gran oportunitat per a dedicar-li el triomf.
No serà fàcil però, l'Alacant ja no te marge per a cap ensopegada, penseu que per a salvar-se hauria de sumar 35 punts fins al final, aquests punts no els han sumat en tota la primera volta ni el Tenerife ni l'Hercules que ara ocupen places d'ascens, per la qual cosa diumenge es jugaran les últimes esperances que els hi queden a un jugadors que per la seva qualitat estan molt per sota del que s'esperava d'ells.
Volem acabar aquest article acomiadant-nos d'una persona que ens ha demostrat que és tot un senyor, tant a dins com a fora del camp, en Santi Asensio, després de portar-nos fins a la segona, ha passat uns mesos molt difícils, però veure'l a l'estadi un cop finalitzaven els partits com un company més de la plantilla i amb la seva amabilitat vers els seguidors i directius del club ens fa dessitjar-li el que es mereix que no és una altra cosa que molta sort tant al seu nou club l'Hospi com a la seva vida.