dijous, 26 de febrer del 2009

Un cap de setmana trepidant

Amics, aquest cap de setmana és el primer dels molts que viurem amb molta intensitat fins a passada la Setmana Santa ja que no només viurem personalment tots els partits del nostre equip sinó que també, aquests, estaran envoltats de moltes emocions per als que formem part de la nostra penya.
Primer de tot fer un petit comentari sobre el partit de dissabte, la posició del nostre equip a la classificació i el seu nivell de joc ens fa ser com l'home del temps de la tele a l'estiu, sempre diem el mateix, però hem d'estar atents ja que un fort aiguat, en aquest cas un resultat negatiu a qualsevol partit a casa, ens podria fer molt de mal. Per la qual cosa us demanem, com sempre, que continueu amb el mateix entusiasme que demostreu cada partit a Montilivi.
Us dèiem que els partits estarien envoltats d'emocions ja que aquest divendres mateix tindrem el plaer d'acompanyar a en David, president de la Penya Ibusuki Hiroshi, a l'acte de presentació de la seva penya, no només això, sinó que el principal d'aquest esdeveniment és que és per a celebrar l'aniversari del nostre jove jugador. Segur que serà una gran festa, no us podeu imaginar l'entusiasme que ha posat en David per a que tot surti bé, suposem que no s'emprenyarà si diem que en Jose Antonio de la Penya Miki Albert li ha ajudat molt, com ens ajuda a totes les penyes, per a que així surti.
Un altre esdeveniment que creiem és molt important serà el que farem dissabte al matí les quatre penyes, la Miki Albert, l'Hiroshi, la Curta i la nostra, el fet de cantar als quatre vents que anem a comprar accions no l'heu d'entendre com un acte per a donar més importància als nostres fets sobre els que podeu fer de manera individual molts de vosaltres, tan sols és una forma de dir a molts que encara no estan segurs de comprar una acció que endavant que s'engresquin que no estan sols que som molta gent la que creiem que aconseguirem aquesta fita històrica no només per al club sinó per a la província.
A partir d'aquest cap de setmana tots els nostres socis i simpatitzants ja es podran passar per la nostra seu al Bar Bon Ibèric per a omplir el full d'inscripcions per al desplaçament a Anoeta. Gràcies als nostres amics de Girotransfer i a en Mariano Portolés, pare de l'ex jugador del nostre club l'Ivan i responsable de grups de l'agència de viatges Paretours, hem aconseguit uns preus molt acurats, 100 euros per als socis de la penya i 110 per als simpatitzants, s'inclou viatge amb autocar, una nit d'hotel, l'esmorzar i l'entrada al camp. Sortirem el divendres dia 20-3-09 a les 23'45 hores de la Pl. Poeta Marquina de Girona, ja hem parlat amb els amics de la Penya Altza de l'Erreala i ens han dit que quasi segur que es jugarà dissabte, si és així tornarem el diumenge un cop hem esmorzat, si juguessin diumenge tornaríem, òbviament, tot just acabi el partit. Ja hem fet una reserva d'hotel però hem de confirmar el nombre d'habitacions abans del 10 de març per la qual cosa hem posat com a data límit per a les inscripcions aquest dia. Per acabar agrair a les penyes Miki Albert, Hiroshi i Curta la seva col·laboració i participació de forma logística a l'organització del viatge.




1 comentari:

Anònim ha dit...

San Sebastián... quién se lo iba a decir al Girona hace dos años...

Hoy a ganar al Córdoba y aseguir soñando.

¡Vamos Girona!