diumenge, 8 de febrer del 2009

Un punt just

Ja celebràvem la victòria a la nostra seu quan al minut 94 ha arribat el gol de l'empat. Sap greu perdre 2 punts als minuts de descompte però hem de tenir en compte que a part del gol d'en Serra al minut 36 no hem tingut gaires oportunitats més i en Rafa Ponzo ens ha salvat varis gols per la qual cosa podem estar contents amb aquest empat.
Avui al migdia ens hem afegit per telefon al dinar de germanor que han organitzat els nostres amics de la penya Fenómenos Oscenses i la Federació de Penyes del Nàstic, més d'un centenar de persones s'han aplegat per a fer més gran el futbol abans del gran partit vist a Osca que ha acabat amb una victòria local in extremis.

Ahir també vam tenir el gran plaer de saludar a un dels jugadors gironins més estimats per nosaltres, vam rebre la trucada d'en Pitu quan estava preparat la seva sortida cap a Elx a l'aeroport de Las Palmas. Estava molt content ja que tot feia preveure que per fi avui debutaria amb el seu equip, l'expulsió d'un jugador canari no ha permès el seu debut però podem donar fe que és una persona molt estimada a les illes.