dijous, 26 de març del 2009

Benvinguts a casa

Amics, dissabte tenim el partit més important de la temporada, com sempre diem, per damunt d'un resultat som les persones, tots els mitjans de comunicació de la nostra província estan fent un seguiment del partit a nivell esportiu extraordinari, per això nosaltres us volem comentar tot el que envolta aquest encontre a nivell social. Avui hem donat la benvinguda a l'Oscar, la Fefi i al crack Brian, acompanyats de la Penya Miki Albert i de la Penya Hiroshi hem passat una estona molt agradable al Bon Ibèric. Segurament que per a tots els que seguiu el nostre bloc i sou foreros a la família Duarte-Santana la teniu com uns amics i no és per menys, la seva fidelitat al seu club natiu i al d'adopció que és el nostre Girona els fa guanyar-se l'admiració de tots, els que no els coneixeu potser pensareu que estem exagerant, només cal veure aquest reportatge de la penya Frente Insular per a entendre el que us diem.
Avui han estat al nostre estadi, l'Oscar tot just ha vist a l'Igor li ha mostrat aquesta foto a on es veu a en Yuri, germà bessó de l'Igor vestit amb la tercera equipació de la UD Las Palmas, blanc i vermella com la nostra primera, en Yuri va estar jugant amb ells la temporada passada i a l'Igor li ha donat molta alegria trobar-se amb gent que parlés de la seva família.
El dissabte, al Bon Ibèric, farem l'acte de germanor entre les dues aficions, potser serà entre les dues províncies, ja que des del nostre club el mateix dimarts que es van assabentar per la premsa d'aquest acte es van mostrar molt interessats a formar part d'ell, la premsa gironina que ens consta segueixen aquest bloc, esperem també es vulguin sumar a la festa, els pares del jugador saltenc de la UD Las Palmas Pitu demà segurament confirmaran la seva presència i dels molts periodistes canaris que ens visitaran ja tenim confirmada l'assistència a aquest acte que començarà a les 11 del matí d'en Ruyman de UDRADIO, sumats a tots els socis i simpatitzants de la Penya Miki Albert, Penya Ibusuki Hiroshi, Penya Curta i la nostra, farem que l'espera al transcendental partit sigui una gran festa.

Molts potser trobeu que parlem amb molt d'optimisme davant d'un partit tan important i que potser hauríem d'estar més preocupats del partit en sí, la veritat és que hi ha confiança, alguna vegada havíeu vist riure a en Raul com riu a aquesta foto amb en Brian?, reflexa el que sentim.

1 comentari:

Anònim ha dit...

de los errores se aprende! juguemos una segunda parte muy mala , pero me quedo con la primera que fue una de las mejores primeras partes que he visto este año al girona fc........son muchos los que se piensan que este club debe jugar como el barça ,pero esto es GI-RO-NA! pum pum pum GI-RO-NA! pum pum pum......