dissabte, 25 d’abril del 2009

Amb la radio a l'orella

Les coses importants són cares, avui ens hem quedat a set punts del descens, si a principi de temporada ens diuen que a manca de set jornades per a la finalització de la lliga estaríem amb 42 punts i a set del descens tots haguéssim signat, avui ens hem aplegat més de cinc mil entrenadors a Montilivi, ningú com entrenador hauria perdut aquest partit, però tenim l'entrenador que tenim, el que ha controlat el vestidor a la segona B quan els jugadors no cobraven i el que a una categoria tan difícil ha fet que tots els equips de la zona baixa tinguessin la radio posada per a esbrinar si avui es decidia el futur quasi matemàtic del nostre equip i el d'ells. No ha pogut ser, potser el pitjor equip que ha passat per Montilivi ha fet que tota la zona baixa de la segona es posés en guàrdia, nosaltres estem a set, però equips com el Còrdova, Albacete, Celta o Las Palmas veuen el descens en una jornada en principi tranquil·la més a prop.
De vegades passa que quan tens una cosa no li dons el just valor que te, pensar que estem per sobre a la classificació d'un equip que avui ha mobilitzat a 1.000 persones per agafar un vaixell per a anar a l'illa veina, és tot un orgull. Sí amics, des del migdia també hem estat visquen el duel insular, i quan el nostre amic Oscar ens deia que havien sortit 15 "guaguas" cap al port per agafar un vaixell hem sentit enveja sana.
L'equip, tècnics i directiva es mereixen un 10, tots vosaltres us mereixeu un 10, tot i així encara ens manca quelcom més perquè a hores d'ara estem allà a on ens mereixem a la classificació.

1 comentari:

Oscar Duarte ha dit...

Es una pena perder este partido de esta manera .
Pero bueno Yo les animo desde aqui a seguir animando al Girona F.C no se les puede dejar ahora en medio del camino .
Ahora es cuando toca animarles a que aguanten un poco y se pueda salvar la categoria.
Creo que muchos no pensaban que el Equipo diera la talla en la categoria .
Para mi reprecenta algo muy importante El Girona F.C me duele mucho cuando pierden o cuando sale un partido malo
Animo y mucha suerte

PD:Pepe perdimos el Derbi pero fue un dia exelente con mas de 100 amarillos en la isla de Tenerife.