dimecres, 1 d’abril del 2009

Un autocar

Primer de tot hem de donar l'enhorabona a les noves estrelles de la cançó, dissabte passat a Montilivi tot i la pluja ens ho vam passar d'allò més bé cantant i ballant al ritme de l'Adelante, com podeu veure a l'enllaç, la mare i el pare del nostre jugador en Jose i la dona d'en Jito es van fer acreedors pel seu entusiasme d'un premi, també la Victoria, mare del nostre ex jugador en Pitu es va endur un dels primers premis, coneixent als nostres jugadors segur que a l'entrenament aquest ha sigut un tema de conversa i de bromes.
Bé amics, ja tenim tot a punt per a sortir dissabte que ve a les 7 del matí cap a Zaragoza. Hem de dir que ja tenim pràcticament ple l'autocar, més de quaranta persones ja són a la llista cosa que ens obliga un altre cop a donar-vos les gràcies per confiar en la nostra penya. Com que sabem que molts vindreu amb cotxes particulars, ens permetem informar-vos que el preu de les entrades al sector de l'afició visitant és de 35 € per als adults i de 15 € per als menors de 16 anys. No cal reservar entrades ja que tenim un espai molt ampli i les guixetes seran obertes des de les 10 del matí. Potser pensareu, com nosaltres, que són una mica cares però ens han dit que són d'una zona privilegiada de l'estadi. Esperem trobar-vos a molts ja que no sabem quan tindrem una altra oportunitat de visitar aquest important estadi i l'experiència d'Anoeta va ser fantàstica.
Des de dimarts que estem en contacte amb els nostres amics penyistes del Real Zaragoza, en Jose de Castelló de la Plana ja s'ha encarregat de trobar-nos un restaurant a prop de l'estadi per a dinar tots plegats, és al mateix restaurant a on queden sempre que juga el Zaragoza a casa amb els amics de Gavà, l'Hospitalet i Igualada, amics que ja vam conèixer a Girona, no sabeu les ganes que tenim de tornar-nos a veure, amb la il·lusió que en Jose ha preparat aquest dinar segur que tots passarem un gran dia.

6 comentaris:

Penya Curta GFC ha dit...

Endavant Immortals! Animeu força! La vostra fidelitat no té preu, que tingueu un bon viatge i torneu amb tres puntets al sarró!
Visca el Girona FC!

Javi (pikolin87) ha dit...

Eis ola!

Sóc el d'Igualada xDxD... doncs bé, aquest dissabte no hi podré ser perquè em coincideix amb el comiat de solter del meu germà... em sap molt de greu... espero que us ho passeu molt bé... us deixem amb molt bona companyia...

Que vagi molt bé nois però espero, i és normal, que els punts es quedin a casa xDxD

Molts records!

Anònim ha dit...

aleee a pasarlo y que a ganar ehhh FORÇA GIRONA y al loro que no estem tan malament jjeje

Anònim ha dit...

heu de cridar fort!!! i animar l´equip collons! GI-RO-NA!!!

Oscar Duarte ha dit...

Que pena el resultado
Escuchando por la radio en partido se dio muy bien para terminar en empate ero bueno .

El mejor del partido Rafa Ponzo los comentarios de la cadena ser

A por los puntos de casa

Oscar Duarte ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.