diumenge, 3 de maig del 2009

Hem d'estar més que mai amb l'equip

Partit per oblidar el d'aquest matí a Sevilla, la derrota per 2 a 1 fa que ara més que mai tots els seguidors tinguem el deure de recolzar amb més forces els nostres jugadors. Ens hem passat tota la temporada donant-los copets a l'esquena i dient-los que érem molt bons, ara és el moment més necessari de donar més mostres d'estimació i admiració. Per això diumenge hem d'omplir Montilivi, somiem amb un estadi per a 40.000 persones però encara no hem omplert aquest de 7.000. A la nostra seu, al Bar Bon Ibèric, podeu adquirir les entrades al preu de 10 €.
Del partit d'avui només destacar que ha jugat l'Ivan Gomez, que l'Ibu ha sortit de titular però ha estat canviat als 20 minuts i que en Matamala ha fallat un penal que podia haver significat l'empat a dos.
El títol que teníem pensat per aquest article era el d'aniversari feliç, ahir el nostre bloc va fer un any, però els nostres jugadors no ens han pogut regalar una victòria. Bé, de totes formes dir-vos que el haver rebut més d'11.000 visites ens fan treballar amb molta més il·lusió i ens fan donar-vos les gràcies ja que sense la vostra atenció no s'hauria convertit en una eina tan útil per a donar-nos a conèixer.

2 comentaris:

Oscar Duarte ha dit...

Ni antes eramos tan buenos no ahora somos tan malos .
Es de agradecer a el equipo estar donde esta .
Todos queremos estar en lo mas alto , De momento toca luchar por salvar la categoría .
Claro TODOS Afición y Equipo el primer gol del próximo partido lo meterán los aficionados que acudan al montilivi a a animar a el Equipo .
Desde aquí de lo mas lejos les animo a que ahora mas que nunca estén con el equipo y les den todo el animo que mas puedan .
Seria muy triste que el equipo este solo el proximo partido en casa .
--
Oscar - Brian - Fefi

Anònim ha dit...

Felicidades...

Ahora toca aguantar.

Vamos Girona!