dimecres, 6 de maig del 2009

Tots amb el Girona!

La veritat és que diumenge tothom va quedar una mica "tocat", però la resposta dels seguidors per al partit contra el Xerez ens fa ser cada dia més optimistes, la venda d'entrades va a un gran ritme, una de les raons pensem que és que aquest partit ens ha donat l'oportunitat de convidar a aquell amic que sempre ens deia que volia veure un partit del nostre club però el preu de l'entrada ni li permetia i a més per a tots els socis és un partit d'aquells que ens agraden, contra el líder que fa un futbol espectacular.
Avui hem estat parlant amb en Juan Carlos Corchado, president de la Peña Los Ilustrados i de la Federación de Peñas del Xerez, el podeu veure a la fotografia en un acte d'entrega d'un obsequi al seu entrenador Esteban al mes de desembre, ens deia que a nivell de penyes no vindran però a títol individual es desplaçaran alguns seguidors ja que coneix a molta gent que havia reservat bitllet d'avió a baix cost per aterrar a Reus i Girona. Les raons per a no organitzar un desplaçament massiu eren que a Xerez comencen les seves festes grans i a més al jugar-se el partit diumenge a la tarda no anava bé per a molta gent. Gent com els nostres amics de la Peña Los Roneros que també tenien molta il·lusió en venir a Girona en tren però l'horari del partit els ha fet impossible el desplaçament. Ha sigut una llàstima ja que teníem moltes ganes de tornar-nos a veure i a més com li comentàvem a en Juan Carlos l'any que ve no ens podrem veure, això sí, com deia ell, perquè el Xerez pujarà no perquè nosaltres baixarem ja que creu que ens salvarem sense cap problema.
Qui també ens ha dit avui que no patirem és en Ricardo Pacheco, secretari de la Federació de Penyes del Nàstic, ens hem posat en contacte amb ell per a començar a preparar el partit del 30 de maig que esperem que serveixi per a passar una gran diada del futbol català de la segona.
En resum, si ens atenem a la resposta dels gironins que omplirem l'estadi diumenge i als comentaris dels responsables de penyes dels diferents equips de la categoria, podem cridar, tots amb el Girona!.