dijous, 20 d’agost del 2009

Viatge a Donostia

Amics, un dels viatges més complicats per a la seva organització és el de Donostia, és un desplaçament que comporta el fer una nit a aquesta meravellosa ciutat, el fet de que aquest any sigui al mes de setembre, encara temporada alta per a la majoria d'hotels, ens produïa un neguit ja que la nostra intenció era la de poder oferir el viatge al mateix preu que l'any passat. Avui ja us podem anunciar que ho hem aconseguit gracies a l'Alberto Benedicto de l'Ametzagaña.
Sortirem de Girona el divendres 18 a les 23,45 hores des de la Plaça Poeta Marquina. Farem com l'any passat, si el partit és el diumenge tornarem després del partit i si és el dissabte tornarem el diumenge després d'esmorzar.
Els preu del viatge és de 120 € per als socis de la penya i de 130 € per als simpatitzants, el preu inclou l'autocar, l'entrada al camp, una nit d'hotel amb l'esmorzar i el dinar del dissabte amb els nostres amics de la penya Altza, més endavant farem un article més detallat del que serà el desplaçament i parlarem especialment del dinar de germanor amb aquesta històrica penya de l'Erreala.
A partir d'avui ja podeu passar per la nostra seu per a omplir els fulls d'inscripcions i fer efectiu l'import del viatge. La data límit per a les inscripcions és el 7 de setembre.
Potser us preguntareu com és que anunciem primer el desplaçament a Donostia si abans tenim el de Tarragona. Bé, dir-vos que ahir mateix vàrem estar parlant amb el Ricardo Pacheco, president de la Federació de Penyes del Nàstic i a començament de la setmana que ve us anunciarem amb tot detall el que serà el viatge de la penya i la trobada amb les penyes del Nàstic.
L'any passat a un dels primers articles de la temporada us esmentàvem els desplaçaments que teníem previst fer. Aquest any fem el mateix.
El calendari ha volgut que els tres primers partits que el nostre equip jugui a fora l'acompanyem, Tarragona, Donostia i Huesca, al novembre tindrem el de València, al febrer fem un desplaçament nou a Madrid, aquest ens fa especial il·lusió ja que si viatgem prou gent engrescada per a jugar un partit de futbol el faríem contra l'equip d'aficionats de la federació de penyes del Rayo Vallecano i finalment els dos de Castelló.
A molts de nosaltres també ens fa il·lusió anar a Sevilla el dia del Betis, bé dir-vos que serà força complicat ja que és el cap de setmana de Diumenge de Rams i ja sabeu com es viu la Setmana Santa a la capital andalusa, tot i així tenim previst parlar amb diverses agències de viatges per a que els que vulguem anar tinguem uns bons preus, quan tinguem més informació us ho direm en aquest bloc.

1 comentari:

Penya Curta GFC ha dit...

Això SÍ que és una penya i no nosaltres, ja,ja,ja! Em sembla que només anirem a Tarragona... Ens veiem demà a Montilivi! Salut!