dijous, 13 d’agost del 2009

Vídeo Resum Liga Adelante 2008/2009

En aquests dies d'estiu previs a l'inici de la competició oficial, els partits amistosos de preparació serveixen molts cops perquè els nostres socis es tornin a reunir passat un temps i recordin els grans moments passats entorn al nostre Girona durant la temporada anterior.
Vist això, i tenint present que una imatge val més que mil paraules, hem decidit fer un vídeo resum de les activitats i viatges fets durant la temporada passada, ja que al igual que els nostres amics de la Penya Curta pensem que reviure el passat es viure dos cops. I si el passat es tan entretingut com aquest, encara millor.

Una de les coses que més satisfaccions ens va reportar al llarg de la temporada va ser el gran nombre d'amistats que vam fer amb els aficionats d'equips de la resta d'Espanya. Per facilitar-los al 100% la comprensió del vídeo en tenim versió en català i versió en castellà.

Esperem que us agradi, que si sou habituals de la penya us hi veieu i que si no ho sou ens acompanyeu a animar al Girona FC durant la propera temporada per poder sortir en el de l'any vinent.

Versió en català


Versión en español

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una passada de video Fran, ets un treballador nat i per a la penya és una sort tenir-te com amic.
Pepe

Anònim ha dit...

Molt guapo el video, quin records....la meva enhorabona pel montador del video.
David, Penya Ibusuki Hiroshi