diumenge, 13 de setembre del 2009

Enhorabona Fran

El nostre Girona ha aconseguit un valuós empat davant d'un dels principals candidats per a pujar de categoria, el Rayo, si l'empat final ens deixava força contents a molts dels seguidors gironins que avui hem anat a l'estadi, el debut d'en Fran, un noi que l'hem estat seguint des d'alevins, ens ha omplert encara més de joia.
Com us havíem anunciat, ahir vam tenir la visita d'en Raúl Ruiz a la nostra seu, venia acompanyat per un dels altres jugadors que formaven part d'aquell equip del 92, en Quique Yagüe, van repassar una per una les fotografies que tenim exposades a la seu i anaven comentant amb nostàlgia aquells anys.
Li vam fer entrega d'una placa en record i agraïment a les magnífiques temporades que va passar amb nosaltres, li va agradar molt i fins i tot es va arribar a emocionar, avui molt content la mostrava a l'estadi.
Gràcies a l'amabilitat d'en Josep Gusó i d'en Cristóbal ja tenim la foto amb tots els jugadors feta pel nostre fotògraf en Joan Carles. Molt aviat ja tindrem a les nostres mans els llibrets calendaris de la temporada, els carnets i la loteria de la penya.
És una obvietat, però no està de més dir-ho, a la nostra penya formada per més de cent socis cada soci te una opinió personal, molt respectable, però a l'únic lloc a on trobareu l'opinió que creiem hem de donar els directius d'aquesta associació és en aquest bloc, hem trobat en diferents àmbits algunes opinions de persones que signen com a Penya Immortal, nosaltres no podem controlar-ho, per la qual cosa nosaltres no ens sentim responsables de les opinions de tots els nostres socis.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona per la foto Joan Carles. Els aficionats gironins que signen com a "Penya Inmortal".ç ens alguns foros, personalment crec que haurien de deixar de fer-ho, he arribat a llegir alguns dies picabarelles una mica pujades de tó amb altres aficionats. I tot això l'únic que fa és crear mal ambient i deixar en mal lloc el nom de la Penya. Hem sembla molt respectable que volguin expressar la seva opinió però haurien de fer-ho amb un altre nom.

David Fernández.

Anònim ha dit...

Es estupendo que tengáis estos detalles con los antiguos jugadores del Girona... y con los que han sido rojiblancos de toda la vida como el debutante Fran, al que le deseo toda la suerte del mundo con nuestra camiseta.

¡¡¡En San Sebastián hay que ganar!!! Porque lo que es la diversión está asegurada solo con que esté la mitad de bien que el año pasado.

¡¡Adelante Girona!!

Anònim ha dit...

si, si pero mientras enseñabais las fotos del local a Fran. algunos desganados dieron buena cuenta del pica pica que se sirvio, sin pensar en los demas y esto no es la primera vez que esto ocurre