dijous, 10 de desembre del 2009

Amb il.lusió

La setmana passada ens van visitar els amics gallecs, carregats d'il.lusió van poder gaudir d'un magnífic dia i de la victòria del seu equip. Aquesta setmana els nostres jugadors sortiran de Girona amb la mateixa il.lusió amb la que van sortir fa tot just un any quan van visitar el camp d'un dels gallets de la categoria i és que el partit de dissabte ens fa recordar molt al que vam viure la temporada passada al camp del Jerez, potser el marge de punts no és tan ampli sobre el descens com llavors però la sensació de que no és un partit a vida o mort i que tenim més a guanyar que a perdre és la mateixa, cosa que ens fa estar il.lusionats més que preocupats.
A nivell de penya us direm que per a alguns integrants un dia de festa sense futbol no és un dia de festa i dimarts passat uns quants vam acompanyar l'equip juvenil de divisió d'honor al camp del Cornellà, una crònica de l'ajustada derrota per 1 a 0 la podeu llegir a l'enllaç que tenim al bloc des de fa uns dies amb el web FutbolGirona.com, un web a on podeu trobar informació de totes les categories del futbol gironí, nosaltres només com a seguidors us direm que ens va sorprendre la gran qualitat dels defenses del Cornellà, un club que treballa molt i bé la seva pedrera amb 34 equips i no és d'estranyar que alguns dels seus jugadors acabin formant part dels filials dels dos clubs més importants de Barcelona. Del nostre juvenil i de tot el futbol base del Girona F.C. només dir-vos que el treball constant des dels seus directius fins als utillers queden plasmats en la gran imatge que cada jornada ofereixen els nostres jugadors sobre tots els camps de l'estat.
Per acabar us volem convidar a que visiteu l'enllaç que tenim amb les fotos d'en Pere Masó, des de dilluns ja podem gaudir dels àlbums dels partits d'aquesta temporada, són tot un espectacle.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones!
on seraa al seguent viatge que fareu?
contesteume aqui al mateix blog
una abrassada!

Anònim ha dit...

Anirem a Madrid al febrer quan juguem contra el Rayo.
Pepe