diumenge, 20 de desembre del 2009

Bon Nadal

Ha sigut una jornada carregada de noms propis, avui trobareu aquest article carregat d'aquests noms i és que si a nivell esportiu a part dels pebrots que ha posat tot l'equip destaca Kiko Ratón que ha rebut el reconeixement que tot Montilivi li devia, a nivell de penya són molts els que han fet possible que avui hagi estat un dia màgic.
Ahir vam rebre la trucada d'un dels nostres amics socis, els que anem cada quinze dies a Montilivi si falta el que tens al cantó mai penses en res dolent, creus que no ha vingut per qualsevol raó, però en Josep ens va faltar a l'últim partit i ens faltarà durant un període llarg de temps perquè va patir un greu accident, ha sigut en la primera persona que hem pensat tots els membres de la penya quan el nostre equip ha assolit el triomf. Quan en Josep ens deia que per primera vegada després de l'accident tenia el mòbil i que la primera trucada que feia era a la penya entens que a part del futbol són molts més factors que influeixen en l'èxit d'una penya com la nostra.
Una penya com la nostra i com moltes penyes gironines i d'arreu de l'estat com la que capitaneja en Joan, la penya Els Gafarrons, abans de començar el partit hem tingut el plaer de compartir una estona amb els setze membres d'aquesta penya que avui s'han desplaçat fins a Girona per animar el seu equip, no cal dir com són, tots els que heu vingut a Montilivi heu vist que són un exemple de penya.
També abans del partit mentre la Cristina feia de les seves amb el dimoniet Jordi, l'Albert Manga ens ha promès que vindrà al nostre sopar nadalenc que farem el proper 5 de gener, nit de reis, a la nostra seu.
Després del partit ens ha fallat la càmera i no us podem mostrar una imatge molt tendra, quan va néixer l'Hugo, fill d'en Dani Tortolero, en Pascual, seguidor del Nàstic, ens va enviar un regal per a entregar-li, avui li hem fet entrega juntament amb un detall de part de la nostra penya, però de vegades et falla el que tens previst i avui li hem pogut fer entrega dels regals gràcies a la Margarita i a l'Isidoro ja que unes hores abans de començar el partit aquests regals s'havien desplaçat a uns quants quilòmetres de Girona.
Uns quants quilòmetres que separen de Girona a molts seguidors del nostre club i membres de la penya com l'Alfredo i la Montse que cada quinze dies venen de l'Estartit per veure guanyar el seu estimat club i per donar un cop de mà a la nostra penya.
Passarem un bon Nadal, potser aquest és el comentari que més hem escoltat quan ha acabat el partit i per això creiem que el títol de l'article resumeix el que ha estat el partit d'avui, no és només un titular és el nostre desig per a tots vosaltres.

4 comentaris:

Fran ha dit...

¡Ánimo Garrulera!

Et trobem a faltar!!!!

El Recibimiento ha dit...

Enhorabuena por TODO.
Una Feliz Navidad

Penya Curta GFC ha dit...

Bon Nadal Immortals!
Tant de bo en Josep es recuperi aviat!

Anònim ha dit...

Anims Josep que et recuperis aviat.