dimecres, 2 de desembre del 2009

Licor cafè

Dissabte tenim, com moltes vegades es diu al món del futbol, un partit trampa, molts ja comptem amb aquests tres punts però s'hauran de guanyar a pols. La victòria ens permetrà continuar amb la trajectòria ascendent que portem des de l'arribada de Narcís però una impensable derrota, tenint en compte el difícil calendari que ens espera fins a final d'any, podria provocar que aparegués algun dubte.
No som pessimistes ja que amb l'ajut de tots els seguidors i la professionalitat dels nostres jugadors assolirem el triomf, però no ens refiem d'un rival que ja ens va donar un bany de joc a la copa i que es juga molt a Montilivi. El Celta aquest any ha fet una aposta per donar entrada a jugadors joves del filial i per la qual cosa es comporta com els equips filials, capaç del més bo i també del més dolent.
Segurament a Montilivi farà fred però això no serà impediment per veure una gran entrada tant de seguidors locals com de visitants. Per part del Celta arribaran a Girona més de cent aficionats, els nostres amics de la Penya Curta diuen que beuen Ratafia per passar el fred, doncs dissabte tindran la competència amb el Licor cafè que portaran els seguidors visitants. Bromes a part, us direm que avui hem tornat a parlar amb en Manolo Devesa president de la penya Blau Cel i ens explicava que porta tota la setmana en contacte amb un munt de gallecs que aprofitaran el pont per a visitar la nostra ciutat, també ens deia que la federació de penyes del Celta havia programat un viatge amb autocar però encara no tenia confirmat si la resposta de la gent havia estat suficient per a fer-ho.
Com vam fer l'any passat, celebrarem un dinar de germanor amb els integrants d'aquesta penya i amb els membres d'altres penyes del Celta que s'han posat en contacte amb en Manolo, inclosa la penya d'Irlanda. Aquesta serà la tercera vegada que ens veiem i us podem assegurar que és com si ens coneguéssim de tota la vida i és que en les dues anteriors vegades s'han portat i ens han deixat un gran record, cosa que farà que la trobada de dissabte sigui amb un major nombre de participants per part de les dues aficions.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja em pots apuntar al dinar
David
Penya Hiroshi

Penya Curta GFC ha dit...

No podem venir al dinar però passarem pel bon ibèric, abans o després del partit.
Salut i disfrutar de la festassa que tindrem avui!
Sou collonuts!

Penya Curta GFC ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.