divendres, 1 de gener del 2010

Brindem per un 2010 feliç

Des de que ens llevem fins que ens anem a dormir fem moltes coses durant tot el dia amb un únic objectiu, ser feliços, i això és el que us desitgem a tots vosaltres, que sigueu feliços no només al 2010 sinó com diu el nostre amic Pere Masó a la seva felicitació nadalenca, sempre.
Tot el Nadal hem viscut com han celebrat les festes no només les penyes gironines sinó també les moltes penyes amigues d'arreu de l'estat. També hem sigut testimonis com la gran família que forma el futbol del futur del nostre club han aprofitat aquestes dates per passar-s'ho d'allò més bé, el juvenil A a Can Ribot el dimecres 23, el juvenil B a la nostra seu el dijous 24 al migdia i fins i tot l'Abel ahir que tot i que ara no forma part de cap equip del Girona F.C. ha guanyat el partit més important que és el de la Vida.
Ah, dissabte a guanyar al Recre, mentre els catalans veiem un interessant per a tots nosaltres Albacete-Hércules per la tele, escoltarem per la radio com els nostres jugadors es deixen la pell per a endur-se una victòria d'un dels estadis més importants de l'estat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¡¡¡Feliz entrada de año Inmortales!!!

Anònim ha dit...

feliz año nuevo¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ que bien lo pasais en mirador ehhhhh jeje