dimarts, 12 de gener del 2010

El Recibimiento

No hem trobat millor títol per aquest article que el nom de la magnífica penya de la U.D. Las Palmas que ens ha visitat aquest cap de setmana i si diem que és una magnífica penya és perquè està representada per magnífiques persones. De veritat que hem passat un cap de setmana inoblidable.
La festa la començàvem divendres, a la nostra seu alguns membres de la nostra penya juntament amb la de la penya Hiroshi esperàvem impacients l'arribada dels nostres amics canaris per a anar al restaurant a on vam gaudir d'un extraordinari sopar amb el garrí com a plat estrella.
Dissabte els nostres amics van aprofitar per a fer turisme per la ciutat però quan va arribar la nit ens vam tornar a reunir al Bon Ibèric per a intercanviar tot un seguit de regals, les dues penyes vam pensar el mateix i entre els regals, nosaltres vam fer entrega d'una pilota signada per tots els nostres jugadors i ells una altra signada pels seus, aquesta pilota ja la podeu veure al bar.
Diumenge havíem d'agafar forces abans d'anar a Montilivi i una vintena de seguidors dels dos clubs vam degustar una paella i peix fregit.
Del partit només us podem dir que de vegades la mateixa competició va posant a cadascú al seu lloc i si bé la Unión arribava amb un marge petit de punts sobre el Girona, després del partit ha deixat la classificació a on pertoca a un equip que sense renunciar a res te l'objectiu de la permanència i a un altre que està fet per a pujar de categoria.
Després del partit encara vam tenir més sorpreses en el comiat ja que ens van entregar uns banderins de la penya el Recibimiento per a les penyes Miki Albert, La Curta, Celrà, Hiroshi i la nostra.
A en Rafa, a l'Antonio,a l'Orlando, a l'Óscar, a la Noelia, a la Fefi i al petit Brian només podem donar-los les gràcies pel magnífic cap de setmana que ens han fet passar.
Per acabar fer un avís important que de veritat ens havia passat i us demanem disculpes, des del dia 28 de desembre l'oficina de Caja Madrid de la Ctra. Sta. Eugènia ja està pagant les butlletes del sorteig de nadal, podeu anar a cobrar-les a qualsevol oficina ja que ens consta que s'han pagat arreu de l'estat, potser alguna oficina us demanarà l'oficina dipositària, doncs és aquesta la 9150.

2 comentaris:

Noe ha dit...

Sois fabulosos y encantadores,nunca pensé que al otro lado huviesen personas tan fantasticas como vosotros, que sin conocernos nos brindaron de calor y cariño,pese al frío que hacía.
Espero que se vuelva a repetir el encuentro,pero eso sí,aquí,en GRAN CANARIA.
Un fuerte abrazo a todos y nos veremos pronto. "GRACIASSSSSSSSSS"

Anònim ha dit...

¡Eso, eso Pepe! ¡El año que viene a Canarias! jajaja