dilluns, 25 de gener del 2010

La crònica d'en Jordi

Marxàvem divendres a les 15:00 hores cap a terres murcianes disposats a passar un gran cap de setmana.
Sabíem que era un viatge llarg perquè 720 quilòmetres són els que separen Girona amb Murcia.
Arribàvem a les 22:30 hores, allà ens esperaven els familiars murcians. Després del llarg viatge el cansament podia més que nosaltres així que ens anàvem a dormir.
Dissabte ens aixecàvem amb un dia assolellat que el vam aprofitar per a fer un passeig per la ciutat, a la tarda ens vam apropar fins a la festa major d'un barri. A la nit van venir uns familiars murcians i tots ens dèien "nos vais a dar un baño" i jo els contestava "nosotros no estamos tampoco como para tirar cohetes", ells ens comentaven que la seva situació estava molt complicada.
Bé, ja havia arribat el dia!. Ens despertàvem amb un magnífic dia. Al matí vàrem anar de "tapeo" i havent dinat sobre les 16:00 anàvem cap a la Nueva Condomina que està ubicada al costat d'un gran centre comercial que és com quatre vegades l'Espai Gironès.
Es veien llargues cues de cotxes, uns que anaven al centre comercial i uns altres cap al futbol.
Ens pensàvem que veuriem un interesant partit de futbol però tal i com va començar el partit el marcador quedava reflexat igual amb un empat a 0 gols.
El partit va ser molt aborrit però l'ambient murcià no parava en cap moment de cantar i animar els seus, cosa que feia que el partit fos una mica més distret.
A la mitja part la gent ens mirava a mi i al meu pare amb una cara estranyada, deurien pensar, que hacen estos por aquí?.
La segona part va ser igual d'aborrida que la primera, Jorquera i l'arbitratge es feien els amos del partit.
Acabava el partit, ens fèiem la foto de record amb el meu pare i marxàvem contents amb un bon empat perquè la veritat és que no ens el mereixiem.
Agafàvem dilluns a les 10:30 hores del matí carretera i manta i arribàvem sobre les 18:30 hores a Girona.
Aquí l'article del gran cap de setmana a terres murcianes.
Jordi Fullà