diumenge, 7 de febrer del 2010

Emocions

Ahir vam viure un dia emocionant, a la graderia de Montilivi vam comptar amb la presència d'en Jordi que es va desplaçar des de Banyoles per a veure el que el seu estat físic li va permetre, mitja part del partit, també en Josep que després d'haver estat més de dos mesos i mig a l'hospital va sortir dimarts i ahir ja va venir des de Santa Coloma de Farners per a animar el seu estimat equip. Dos exemples de lluita, superació i estima a un club.
Al migdia vam rebre els nostres amics de la Federació de Penyes del Nàstic per a fer una paella, els companys de la penya Hiroshi i la penys Miki Albert es van afegir a la festa participant i ajudant per a que l'acte hagi estat un èxit.
La paella la van cuinar els seguidors del Nàstic i els hi va sortir excel.lent, en Ricardo Pacheco, president de la federació és tot un artista.
Us hem de dir que aquest acte no hagués estat possible sense l'ajut de l'Associació de Veïns del Barri de Sant Narcís, en Martí Carreras i la Maria ens van posar les coses molt fàcils per la qual cosa és just reconèixer que gran part de l'èxit del dinar és gràcies a ells.
Després del dinar qui va voler va poder pujar des del centre cívic de Sant Narcís fins a Montilivi amb l'autocar que l'empresa Girotransfer ens ha guarnit amb els nostres escuts, el propietari de l'empresa, l'Alfonso Peinado que també va assistir al dinar, conduïa aquest autocar que ens portarà fins a Madrid la setmana que ve.
I si tot el dia era ple d'emocions no podem dir el mateix de la imatge que el nostre equip ens va oferir, no entrem a valorar qüestions tàctiques ja que la plantilla i el cos tècnic estan prou capacitats per a que el partit d'ahir no es torni a repetir, només valorem la sensació que vam sentir durant els 90 minuts i la veritat és que els nostres jugadors no ens van despertar cap tipus d'emoció i això és el pitjor que li pot passar a un equip.
La lliga és molt llarga i hem de ser optimistes, tenim grans jugadors i a part de ser-ho, tots ens ho hem de creure ja que la confiança en nosaltres mateixos serà la que ens reconduirà pel camí desitjat.

4 comentaris:

El Recibimiento ha dit...

Enhorabuena por ese día tan Grande que pasaron con los seguidores de los respectivos equipos .
Que pasada la Guagua adornada con los rótulos de la peña y todo todo un detalle de la empresa de transportes.


Quedan muchos puntos en Juego y con la afición que tiene el Girona F.C .
Seguro que saldrán adelante y se mantendrán en la categoría
Saludos

Anònim ha dit...

VAYA FIESTA QUE SE MONTA LAS PEÑAS EN GIRONA Y UNO EN CANARIA UN SALUDO A TODOS ORLANDO.

Anònim ha dit...

jorquera vete ya! RAFA! RAFA! RAFA!

Penya Curta GFC ha dit...

Hola trempats, que us vagi molt i molt bé per Madrid i que disfruteu d'un bon cap de setmana!
La zona de salvació tampoc ens cau tan lluny i cal lluitar fins el darrer alè i el recolzament dels aficionats és vital.

Una cosa, no entenc com els aficionats del Nàstic que van dinar amb vosaltres es van dedicar amb el 0-2 al marcador a cridar olé, olé, a cada passada seva sabent que aquest resultat ens enfonsava a la classificació i veient el drama i el patiment que hi havia a la graderia local... Una cosa és que celebrin la victòria i l'altra aquest numeret.
Nàstic? NO GRÀCIES!