diumenge, 28 de febrer del 2010

En Caravaca s'emporta la porra

Hem sortit vius!, els que avui ens hem aplegat al costat de la radio a la nostra seu, quan ha acabat el partit ha estat el comentari que ens ha sortit del cor.
La dinàmica de l'equip i del club ha canviat, potser si aquest partit l'haguéssim jugat fa un mes, per ocasions d'un i l'altre equip, l'hauríem perdut, però els jugadors i seguidors creiem en nosaltres mateixos i això ha fet que a la primera ocasió del nostre equip en Peragol obrís les portes per a treure un gran resultat que només un penal ha fet que no sigui molt millor.
Molt contents pel resultat, sobretot en Caravaca que s'ha emportat la porra que hem fet abans del començament del partit, així marxem avui després de viure per la radio el gran partit dels nostres jugadors.

4 comentaris:

El Recibimiento ha dit...

Enhorabuena
«Esta es la línea a seguir»,

Anònim ha dit...

un punto fuera de casa ya esta bien hay que seguir asi força girona!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

¡Grande Peragol! ¿Lleva ya 6 goles?

Rayo 0-3 Girona (3/15)
Girona 1-0 Real Sociedad (6/15)
Real Unión 1-1 Girona (7/15)
Girona x-x Huesca (10/15)
Castellón x-x Girona (13/15)

Si conseguimos esta racha de resultados, no bajamos ni de coña. A animar fuerte contra el Huesca y hacer marea rojiblanca a Marina d'Or.

¡Vamos Girona!

Anònim ha dit...

¡COMO ESTA EL GIRONA! .GANANDO EL SABADO AL HUESCA DA UN GRAN PASO PORQUE LOS QUE ESTAN DETRAS SE ENFRENTAN ENTRE ELLOS .UN SALUDO Y ESPERO QUE ME AVISEN PARA EL VIAJE A CASTELLON .JEJEJE.ORLANDO.