dimarts, 16 de març del 2010

Un viatge immortal

Aquesta vegada no hem sigut puntuals a la cita amb vosaltres però és que vam arribar diumenge a la nit i el que us escriu tot just ara es comença a recuperar del gran viatge viscut a Castelló.
Vint persones finalment vam sortir de Girona dissabte al matí per a viure la gran victòria del nostre equip i gaudir d'un dels millors desplaçaments de la penya.
Abans d'arribar a l'hotel per a dinar, l'autocar era una festa, les cançons que després vam cantar al camp eren assajades per tots els components de l'expedició. Vam sortejar una pilota signada per tots els nostres jugadors, pilota que li va tocar a en Jordi Fullà.
A l'estadi vam xalar amb l'actuació del nostre equip i a la nit vam xalar amb l'actuació dels més balladors de l'expedició, la festa viscuda a Marina d'Or va ser una cloenda perfecta per a un dia meravellós.
Diumenge vam recuperar forces per a la tornada, l'hotel es va portar molt bé ja que ens van deixar les habitacions fins després de dinar, cosa que van aprofitar alguns per a dormir fins tard.
De veritat que ha estat un viatge inoblidable, la felicitació de l'afició del Castelló i la dels nostres jugadors quan va acabar el partit sempre quedarà a la nostra memòria.

5 comentaris:

Oscar Duarte ha dit...

Quien pudiera viajar cada 15 dias con elequipo ....
Enhorabuena a todo el Girona F.C .
Tiene mucho merito estos puntos cosechados despues de estar abajo
Que manera de salir....

Anònim ha dit...

Sale el sol por la mañana, por la mañana sale el sol...

jajaja gran viaje Pepe, te va a fichar Halcón Viajes como sigas así.

bienadicto16 ha dit...

Decir que era la primera vez que viajaba con la penya immortal,i que tanto mis acompanyantes como yo nos sentimos muy agusto por el trato desde el primer momento hasta el ultim!LO PASEMOS EN GRANDE!tanto cuando SALE EL SOL POR LA MAÑANA!!!como cuando POR LA NOCHE SALGO YOOOOO!!!!Gracias a los componentes de la penya y gracias a PEPE OBAMA!continuamos en contacto y seguiremos viajando con vosotros!!!!GIRONA!GIRONA!GIRONAAAAAA!!!!!

Unknown ha dit...

ENHORABUENA GIRONA ESTAN HACIENDO UNA SEGUNDA VUELTA MAGNIFICA.PEPE LA PEÑA EL RECIBIMIENTO ESTA BUSCANDO UN AGENTE DE VIAJE ASI QUE VENTE A LAS PALMAS Y TRAETE A CARLOS Y AL OSCAR DE REFUERZO...

Anònim ha dit...

¡De eso nada! Si os lo queréis llevar tenéis que pagar la cláusula de rescisión, que se la hemos puesto más cara que a Cristiano Ronaldo, jaja

Saludos desde Girona.