dilluns, 12 d’abril del 2010

El viatge

A nivell esportiu no vam tenir una bona estrena de la nova pancarta de la penya, però sí a nivell social ja que una vegada més els seguidors que ens vam desplaçar vàrem gaudir d'un viatge inoblidable.
Entre els membres de l'expedició gironina vam comptar amb l'assistència de dos joves seguidors, l'Abril, filla d'en David de la Penya Hiroshi i en Nil, fill de l'Alfonso, propietari de l'empresa d'autocars Girotransfer a qui veieu a la fotografia.
No vam ser gaires els que vàrem acompanyar l'equip però els qui érem anàvem carregats de il.lusió i això va fer que des de la sortida fins a l'arribada a l'hotel al migdia a l'autocar es visqués una autèntica festa.
Del partit no cal dir res, els que el vàreu seguir per la tele ja coneixeu com va anar, això sí, després del partit ens vam quedar per a saludar els nostres jugadors, si quan guanyen els esperem, després d'una derrota amb més motiu.
Després del partit vam tornar a l'hotel i l'habitació 450 va ser el punt de reunió d'alguns membres de l'expedició per a veure el clàssic, a en David de la Penya Hiroshi li va quedar aquesta cara de satisfacció després de la gran victòria del seu equip.
I després més festa fins a primera hora del matí, el Pub Jocker va ser testimoni una vegada més de les nostres dots. Ens van fer sentir com a casa, a part de convidar-nos algunes consumicions ens van dedicar una cançó.
Diumenge a la tarda arribàvem a Girona i ens trobàvem amb l'alegria d'una part dels integrants de la penya que no van poder venir fins a Castelló i que van aprofitar per assaborir ahir al matí l'ascens de categoria del nostre Juvenil B, a manca d'un munt de jornades, li treuen 18 punts al segon, després de la victòria davant del Figueres per 3 a 2 han aconseguit matemàticament el campionat i l'ascens a la Lliga Nacional. Enhorabona!.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

ENHORABUENA AL JUVENIL B DEL GIRONA POR SU ASCENSO DE CATEGORIA A VER SI EL GIRONA TAMBIEN SE MANTIENE EN LA CATEGORIA O SUBE.SUERTE.

Bienadicto16 ha dit...

BRAVO por esos viajes Pepe!!!Espero que el año que viene continues con ellos y haver si conseguimos una marea roji-blanca!!!Que ya va siendo hora!Nos vemos en los bares!!!!

Anònim ha dit...

Quin perill que tènia l'habitació 450, amb la concentració de cules i merengues gironins reunits, tan li cardava el resultat, lo bó va ser el bon ambient i la bona estona que vam passar.

Anònim ha dit...

que penaaaaaaaaaaaa!!!! jeje el viaje genial como siempre.força gerona!!!!!!

Anònim ha dit...

Si es que la Immortal es como San Miguel... donde va, triunfa (aunque perdamos jejeje).

Contra el Levante ya sacaremos algo positivo.

¡Vamos Girona!