dimecres, 21 d’abril del 2010

Un encreuament

Fa unes setmanes pensàvem que inclús podíem lluitar per l'ascens, era una il.lusió molt bonica, com la pancarta de la fotografia, però la competició és molt dura i ella sola s'encarrega de posar a cadascú al lloc que li pertoca. Després d'aquestes dues derrotes potser molts tenim la sensació que per al partit de diumenge ens trobem davant d'un encreuament que pot fer que veiem la derrota a Vila-Real i la de divendres a Montilivi com normals si puntuem a Cádiz o que ens comencem a posar nerviosos i les veiem com un símptoma de feblesa si perdem a la Tacita de Plata.
La veritat és que tenim plena confiança en els nostres jugadors, en tots els moments més difícils de la temporada han reaccionat meravellosament bé i aquest és un d'ells.
Avui hem estat parlant amb en David Romero, president de la penya cadista Los Condenaos. Diumenge escoltàvem per la radio que el Cádiz, tot i empatar amb el Vila-Real B a casa, havia fet el millor partit de la temporada. La sensació que ens ha quedat de la conversa és que comencen a resignar-se i veuen molt difícil el salvar la categoria, com passa sempre quan un equip està a baix, quan jugues bé no guanyes per mala sort o per l'àrbitre i quan jugues malament perds perquè jugues malament.
Per acabar us direm que a nivell de penya, el proper divendres mantindrem una reunió juntament amb la penya Miki Albert, la de Celrà i la Hiroshi amb en Jonathan Martínez, en Jonathan ajudarà en l'àrea de la directiva que encapçala en Josep Sierra Cónsul i s'encarregarà de ser el lligam amb les penyes, és una figura que des de fa molts anys hem estat reclamant i fins ara no l'havíem tingut per això considerem la reunió de divendres com a molt important. Com és normal, en propers articles us anirem informant dels acords tractats.

3 comentaris:

Fran ha dit...

Pepe a ver si encuentran algun cuartillo en el campo para guardar los trastos, que estoy harto de cargar las banderas para arriba y para abajo jajaja

Unknown ha dit...

ESTOY SEGURO DE QUE SI TODAS LAS PEÑAS DE GIRONA SE LO PROPONOEN LO CONSEGUIRAN. Y AUN MAS ESTANDO PEPE, CARLOS Y OSCAR ETC. PERDON PORQUE SE QUE ME DEJO A MAS GENTE ATRAS.A TODOS UN SALUDO Y QUE SALGA TODO BIEN.

Bienadicto16 ha dit...

Muy buena noticia la de la reunión.Es una muy buena señal. Pepe,hay mucha gente futbolera en la provincia de girona que les falta un pekeño empujon para ir a montilivi,y estoy seguro que muchos de ellos se engancharian. Es decir hacen falta mas campañas para atraer abonados por la provincia. Tambien haria falta un bus del girona que fuera desde la estacion de tren y buses hasta montilivi los días de partidos,para facilitar el acceso a gente de fuera sin transporte. NECESITAMOS UN HIMNO mas moderno y pegadizo YAAAAA!!!!!haver si algún cantante o grupo de Girona estaria dispuesto a aventurarse en este tema!
y haría falta un lema para afrontar la temporada que viene!
y tambien falta llenar montilivi de banderas rojiblancas!!!!