dimarts, 22 de juny del 2010

Revetlla de Sant Joan al Bon Ibèric

Bé amics, avui potser calia un comentari de l'assemblea d'accionistes però com que a l'hora que llegireu aquest article ja estareu ben assabentats per la premsa gironina, us informem de l'acte que tenim previst per demà a la nostra seu per a tots aquells que a hores d'ara no us heu decidit a on celebrar la revetlla de Sant Joan i de pas, celebrar el gol que va tenir mitja Espanya enganxada a la radio, no exagerem, avui en Manolo de la penya Blau Cel del Celta ens deia que no va parar de rebre missatges de felicitació des de l'estadi de Balaidos, missatges per a nosaltres, des de Las Palmas també van parar un moment la seva celebració per a escoltar com entrava la pilota d'en Kiko Ratón, en Fernando Lobera, president de la penya Fenómenos Oscenses ens cantava, juntament amb l'Eva i en Tomás allò de "el año que viene volvemos otra vez", en Joseba de la penya Altza de l'Erreala vivia l'últim minut del partit en directe a través del telèfon amb nosaltres, en Jose Vicente Castillo, president de la Delegació de Penyes del Levante U.D. també no li va mancar ni un minut per a posar-se en contacte amb nosaltres i com en Ricardo Pacheco, president de la Federació de Penyes del Nàstic, seguidors del Terrassa i del Sabadell com en Guillem, president de la penya arlequinada Els Quatre Gats van viure el partit en directe a Montilivi.
Això s'ha de celebrar, per començar, com que a part d'una penya som una colla d'amics, per demà viurem la revetlla de Sant Joan a la nostra seu, esteu convidats, en Jordi ens ha preparat un menú per 15 euros i si us animeu a assistir només ens heu de fer una trucada al telèfon del nostre esbojarrat president Pepe, el 677 77 51 42 abans del migdia.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Querido señor Pepe: Y yo que llego de madrugada a Girona ¿Cuánto me cuesta el menú? ¿Puedo ir ataviado de canario? Lo digo porque me gustaría ir después de ver nuestros fuegos artificiales. jajajajajaja.

Fran ha dit...

"Esbojarrat", dice jajajja

¡Grande Pepe!

No seremos los más buenos, pero somos los mejores.

Anònim ha dit...

desde grancanaria un salodo muy grande a todos de girona ,son nuestros hermanos,lo conseguimos¡que grande es el futbol¡antonio,peñael recibimiento