dimecres, 28 de juliol del 2010

Una temporada il.lusionant

Bé amics, com es diu sempre, després de la tempesta arriba la calma i després d'un mes de llamps i trons a nivell institucional al nostre club ara arriba el moment de la il.lusió.
Diumenge passat uns quants membres de la penya ens vam desplaçar fins el camp del Salt per a transmetre als nostres jugadors aquesta il.lusió, us hem de dir que també els els nostres jugadors ens van transmetre les ganes de fer una gran temporada, és una obvietat a principi de temporada però tot i que sigui una obvietat, les sensacions que ens van deixar van ser molt bones tot i que era un partit de festa major amb un rival inferior i que el resultat era el de menys.
La nit abans, més de trenta socis de la penya ens vam reunir al Restaurant El Cabrit per a celebrar el tradicional sopar de cloenda de temporada i que aquest any ha servit per a donar la benvinguda a la nova.
Vam repartir una sèrie de trofeus molt humils però amb gran significat humà als socis que per una o altra raó van destacar més la temporada passada, els aplaudiments més forts se'ls van endur en Jordi Teixidor i en Josep Garolera amb els premis a la Resistència, en Jordi Cuesta amb el premi Revelació, la Cristina Font amb el de l'ímpetu i en Lluis Sabater amb el d'eurovisió van completar la terna de premiats, la veritat és que no volíem que fos un acte solemne sinó divertit i creiem que vam aconseguir-ho.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jaja Premio Eurovisión, que bueno fue.

Si es que no seremos los más buenos... pero somos los mejores.

lavape ha dit...

Suerte para la próxima temporada. Espero que este año ni Nàstic ni Girona pasen los apuros de la pasada. No nos volveremos a ver en la Copa del Rey pero sereis nuestro primer visitante en casa. Saludos desde Tarragona

Unknown ha dit...

UN SALUDO A LOS AMIGOS DE LA PEÑA LOS IMMORTALES DE GIRONA HAY QUE GANAR EL PRIMER PARTIDO DE LIGA QUE ES CON UN EQUIPO QUE YO SIEMPRE QUIERO QUE GANE PERO EL ADVERSARIO JA.JA.JA.