divendres, 20 d’agost del 2010

Comencem amb força!

La temporada oficial que el Girona FC encetarà la setmana vinent promet ser il·lusionant per tots els que ens estimem l'equip, i es que l'entitat blanc-i-vermella, tot i celebrar aquest any el seu 80è aniversari, sembla que en poc temps ha recuperat la vitalitat perduda i està preparada per a afrontar grans reptes.

Abans del debut contra el Tenerife, però, els gironistes tenim una cita amb la 34ª edició del Torneig Costa Brava, que enguany ens enfrontarà amb el FC Barcelona Atlètic, recentment ascendit a la Liga Adelante. Des del club se'ns ha fet saber que hi ha l'intenció que aquest diumenge es converteixi en una autèntica festa per a tots els seguidors del nostre conjunt. Amb aquest objectiu, ens han cedit 1000 invitacions per al partit per repartir entre els aficionats. Qui ja hagués comprat la seva entrada no s'ha de preocupar de res, simplement ha de guardar-la i recollir una invitació, ja que a partir de dilluns el club li tornarà els diners a les oficines de Montilivi.

Des d'aquí animem a tothom que s'animi a recollir la seva i passar una fantàstica tarda de futbol estiuenc a Montilivi. La oportunitat de veure en acció els nous fitxatges del Girona i de donar suport a l'equip des del primer dia no es pot deixar escapar. Demà, al centre comercial Espai Gironès de Salt hi haurà tant al matí com a la tarda diversos membres de les penyes del Girona facilitant aquestes invitacions a tot el que hi estigui interessat. Només haureu de buscar uns nois amb les samarretes del Girona i acostar-vos-hi per poder assistir de franc a aquest interessant matx, el darrer de la preparació per a la temporada.

A les seus de les diferents penyes del Girona també tindran invitacions per repartir i molt probablement diumenge hi hagi alguns efectius per la Rambla entregant-les a qui encara no en tingui.

Des del club i les penyes ens prenem tantes molèsties perquè hi ha l'interès, tal com diu l'encapçalament d'aquest article, de començar la 2010/2011 amb força i empenta per que equip i afició caminin plegats per aconseguir els objectius que ens marquem durant la temporada. Com a mostra d'aquesta voluntat per part del Girona, recordem que tot i que el partit comença a le 19:00 h., a partir de les 18:00 h. es celebrarà una espectacular presentació de la primera plantilla amb percussionistes i parlaments del president Vilaró, l'entrenador Raúl Agné i el capità Gerard López.

Animat a venir! Aquest any... COMENCEM AMB FORÇA!

PUNTS DE RECOLLIDA D'INVITACIONS

Dissabte

Bar Bon Ibèric (C/Pamplona, 3, Girona)
Bar El Veïnat (C/Major, 86, Salt)
Bar Granja Monestir (C/Hospital, 5, Sant Feliu de Guíxols)
Cafeteria Santa Anna (Avinguda Sant Narcís, 117, Girona)

Dissabte a la tarda i diumenge al matí
Rambla de la Llibertat (Girona)