dijous, 12 d’agost del 2010

Endavant Margarita

Amics, aquest article el volíem dedicar per a donar les gràcies als nostres companys de la Penya Curta, no tan sols per haver-nos facilitat la foto de l'encapçalament sinó pel tracte que sempre ens han dispensat i perquè tambè ens han posat en contacte amb en Paco. En Paco és un noi d'Alcoi que els hi va fer les seves bufandes i avui ja us podem anunciar que abans de que comenci la lliga també tindrem les nostres.
També volíem dedicar aquest article a la Penya Miki Albert que aquest estiu estan treballant de valent per poder anunciar una gran sorpresa per als seus socis i que serà de gran ajut per engrandir molt més la massa social del nostre club. Ells han fet possible que els nous anoracs que lluirem els socis i simpatitzants de la nostra penya aquest hivern siguin una realitat.
També el volíem dedicar a la Penya Guixols Costa Brava que gràcies al seu esforç el nom del nostre club ha estat present a les festes del seu poble.
I també a la Federació de Penyes del Nàstic amb els que estem treballant per a que el viatge a Tarragona que ja avui us anunciem amb el cartell que podeu llegir a dalt a la dreta quan entreu al nostre bloc, tingui més d'una sorpresa.
Però amics, avui l'article no els hi dediquem a ells, li dediquem a la nostra vice-presidenta Margarita. Aquesta setmana hem tingut un ensurt, la veritat és que quan hem tornat de l'habitació 734 de l'Hospital Josep Trueta ens hem quedat molt més tranquils, no perquè no hagi estat poca cosa, sinó perquè coneixent la fortalesa de la Margarita sabem que d'aquí molt poc ja la tindrem al gol sud de Montilivi gaudint, ella del joc dels nostres jugadors i nosaltres, a més, de la seva presència.
Per acabar dues coses, la primera és que diumenge intentarem repetir "l'espectacle de Palamós" a Riudarenes, ens fa molta il·lusió aquest partit entre d'altres coses perquè tindrem l'ocasió de saludar al nostre amic Pitu Comadevall i a la seva familia.
La segona és que potser pensareu que l'Albert Jorquera es mereix un adéu des d'aquest bloc, no cal, no calia un hola quan va fitxar pel nostre club, ni cal un adeu quan ha deixat el futbol professional, sempre ha estat i estarà amb nosaltres ja que és un fidel seguidor més del nostre equip, abans quan estava amb el Barça, ara i sempre.

2 comentaris:

Fran ha dit...

Ánimo Margarita, esperamos que te recuperes pronto.

Penya Curta GFC ha dit...

Home, amb el vostre tarannà i bon rotllo us mereixeu el millor tracte del món i no només de part nostre sino de tothom. Sabem que sempre heu estat al costat del Girona, que heu passat mals moments i que a vegades podent fer sang o safareig mai ho heu fet i per mi això marca la talla no ja d'una penya sino de les persones que la composen. Moltíssima gent hauria d'aprendre de vosaltres una mica de humilitat i educació. Desitjem que la vostra companya es recuperi aviat.

Post data: Eh que és catxondo en Paco? i a més és una persona amb paraula.