dijous, 2 de setembre del 2010

"Feeling"

Comencem aquest article amb el que vam viure ahir al bar-restaurant "El Veïnat". Si veiem a en Jandro, nounat al club, arribar en companyia d'en Jose i en Chechu i part de la directiva del club (encapçalada per en Ricard Carbonell i en Miki Albert,) podem deduir que no tan sols hi ha feeling entre els jugadors sinó que hi ha feeling entre jugadors, directiva i aficionats.
Nounat no ho diem equivocadament, potser quedaria millor nouvingut, però és que veure la cara d'en Jandro gaudint de la festa que ens han preparat els nostres amics de la Penya Miki Albert a la inauguració de la seva nova seu social ens la fa comparar amb la cara de l'Ángel i de l'Abril, que com ens deia en Jesús, el portaveu dels mikis, són el futur del Girona i l'objectiu d'aquesta penya saltenca i de tots els gironistes ha de passar per aconseguir que quan siguin grans i arribi el cap de setmana tinguin Montilivi com un punt de trobada amb els seus amics.
Entre els assistents a la gran festa del nostre Girona F.C. viscuda avui es trobava l'alcadesa de Salt, Iolanda Pineda, i un dels màxims representants dels aficionats del nostre club a Sant Feliu de Guixols i que a dia d'avui és senyera de la seva penya, en Toni.
I si hi ha feeling entre nosaltres, no és menor el que hi ha amb les penyes dels nostres equips veïns. Dissabte viurem una gran jornada per al futbol català, ja que dues aficions amigues ens trobarem al restaurant Ca Vidal per passar-ho bé tots plegats com ja és tradició des de fa un parell d'anys. Els membres de la nostra penya desplaçats a Tarragona dinarem a la població de Perafort amb els aficionats de la Federació de Penyes del Nàstic. Gaudir d'un àpat al preu que ens han aconseguit els nostres amics de la federació tarragonina, 15 euros, en una masia construida a l'any 1777 que és tot un símbol de la gatronomia de la Costa Daurada, ens garanteix, amb la confiança de que els nostres jugadors ens faran xalar també al partit, passar un dia meravellós.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pero que macos ques són L'abril i l'Angel.