dissabte, 25 de setembre del 2010

El millor del partit, la Margarita

Quan al cap de pocs dies de patir dos infarts arribes a Montilivi amb la il·lusió de veure el teu equip emportar-se els tres punts i, després de d'anar guanyant amb un clar marcador, acabes veient com perd per un resultat que fa justícia al joc desplegat pels dos equips, poques vegades surts de l'estadi amb l'expressió de felicitat de la nostra vicepresidenta Margarita. Davant d'això no podem fer res més que comprendre que el futbol és quelcom més que un esport o un espectacle. És passar-s'ho be, és gaudir de la companyia dels amics, és riure i patir a la vegada. En fi, és com la vida mateixa.

Avui, com ja vam anunciar, havíem preparat una mena de performance amb mocadors negres com a protesta contra els arbitratges rebuts pel Girona als camps contraris. La idea inicial era repartir-ne un bon grapat per fer la mocadorada abans de començar el partit, però un petit incident amb unes claus de cotxe perdudes han impedit que el nostre secretari arribés a temps. Tot i això, els hem repartit igual i, malauradament, l'àrbitre ens ha donat motius continuats per fer sevir aquests trossos de bosses per a la brossa per demostrar el nostre empipament.
No podem culpar de la derrota al col·legiat (l'equip no pot relaxar-se tant quan comença amb avantatges tant bons com un 2 a 0), però això no treu que hagi complert amb les seves funcions de manera pèssima. Sabem que és difícil que la Federació ens tingui en compte, però com a mínim l'afició gironista ha deixat clar el que pensa d'aquestes nefastes actuacions arbitrals que patim una jornada sí i una altra també.

3 comentaris:

El Recibimiento ha dit...

Las actuaciones arbitrales Esuna pena que estos (SEÑORES) ¿SEÑORES? que al final no se porque cobran por hacer esto ....

Pero bueno llegaran jornadas mejores animos que queda mucho ..Saludos

Anònim ha dit...

Lo que no puede ser es que a la que vaya un poco mal todo el mundo se borre.

En el fútbol cuando no hay suerte es cuando más hay que estar con el equipo.

SDH ha dit...

Hola, arregle lo de las Quinielas, y ya puedes meterte en mi web (http://ligadeplata.blogspot.com) para apostar poniendo 1-X-2 en los 11 partidos que se disputan esta semana en la Jornada 6 de la Liga Adelante. Habrá un recuento de puntos al final de temporada :D

PD: Y, si no eres afiliado a mi web hazlo si quieres :D