dimecres, 10 de novembre del 2010

A Elx amb el Girona! (amb un ull a Las Palmas)

El nostre equip no estarà sol a l'Estadi Martínez Valero el proper dissabte dia 20, ja que el club ha tornat a fer mostra del seu compromís amb les penyes i els simpatitzants i ha posat a disposició dels mateixos dos autobusos per anar fins a terres alacantines a animar al Girona.

La sortida està programada pel divendres 19 a les 12 de la nit des de davant de Montilivi, d'on l'autocar es desplaçarà fins al Bar Núria per recollir als assistents que trobin més còmode sortir des d'aquesta ubicació més cèntrica. La previsió és passar la nit en ruta i arribar a Elx al matí amb prou temps per fer una visita per la ciutat i poder dinar per allà. La nostra intenció es posar-nos en contacte amb alguna penya local per fer la ja clàssica trobada de germanor quan viatgem lluny de Girona. Un cop acabat el matx, que comença a les 6 de la tarda, tornarem a enfilar el camí cap a casa.

El preu és de 10 euros i inclou el viatge amb autocar i l'entrada del partit. Les inscripcions es poden fer efectives a la nostra seu (Bar Bon Ibèric, C/Pamplona, 3, Girona) i a la de la Penya Miki Albert (Restaurant El Veïnat, C/Major, 86, Salt). Els residents a Sant Feliu de Guíxols i voltants que ho desitgin podran fer-ho posant-se en contacte amb Antoni Valldeperas, el "manager" de la Penya Guíxols-Costa Brava. Per si fos poc, cada aficionat desplaçat rebrà una samarreta gironista de disseny exclusiu sense haver d'abonar ni un euro més.

Aquest serà un partit especial, ja que ens retrobarem amb en Xumi, un jugador al que des de la nostra penya teníem una gran estimació i al que li desitjem el millor en la seva carrera (a partir de que l'àrbitre xiuli el final del partit del dia 20, és clar, je je).

Per acabar de comentar tot el que fa referència al viatge, només dir que tornem a donar les gràcies de tot cor a la junta directiva del Girona FC i als responsables de l'àrea social per l'aposta decidida per facilitar les coses a les penyes que estan realitzant aquesta temporada. Tractarem de deixar el pavelló ben alt a Elx i fer que els jugadors rebin tot el nostre suport.

Aquest desplaçament és una gran notícia, però no podem obviar l'atractiu partit d'aquesta setmana. Atractiu per dues raons: primera per l'alt nivell futbolístic que estan mostrant els dos conjunts en aquest inici de temporada. I segon perquè un Las Palmas - Girona sempre és especial per a la Penya Immortal. Al llarg dels tres darrers anys del nostre equip a la Segona Divisió hem establert una excepcional relació d'amistat amb els membres de la Peña El Recibimiento, plena de moments difícils d'oblidar com els viscuts en les visites que vam fer-nos a camp contrari la temporada passada. Aquest any ens ha estat impossible anar fins a Gran Canària, però no cal dir que viurem el partit minut a minut amb la mateixa intensitat que si fossim 3000 km més al sud, compartint les nostres sensacions amb els nostres amics illencs.

¡Un fuerte abrazo a todos los integrantes de la Peña El Recibimiento y que gane el mejor!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, bon dia!! Sóc un seguidor de l'Elx i penyista d'Altzavares Nord. He llegit al vostre blog que us desplaçareu a Elx. Si voleu fer cap tipus d'acte de germanor, podeu comptar amb nosaltres. Altzavares Nord és un grup d'amics joves, amants del nostre equip i la nostra ciutat, no ens agrada la política al futbol, l'objectiu és passar-ho bé i si és amb gent de l'equip rival, millor encara. Enguany ja hem fet diferents actes de germanors amb seguidors de l'Alba (club germà de l'Elx per excel·lència), de la Ponferradina o sense anar més lluny aquest cap de setmana celebrarem un dinar amb l'Agrupació de Penyes de Tarragona.

Si voleu cap cosa, us podeu posar en contacte amb nosaltres en la direcció de correu: altzavaresnord@gmail.com o al nostre blog: altzavaresnord.blogspot.com

Sigau benvinguts a Elx ;)

Fran ha dit...

Agradecemos mucho vuestra invitación, veo que compartís nuestra filosofía de pasarlo bien y hacer amigos entorno al fútbol.

Nuestra idea es estar todo el día por Elche y que mejor manera de hacerlo que acompañados por gente de allí que siente la misma pasión que nosotros por este deporte.

Hablaré con el presidente de nuestra peña para acabar de concretar detalles y nos pondremos en contacto con vosotros en breve.

Un saludo.

Francisco J. Lara
Secretario de la Penya Immortal Girona

Anònim ha dit...

Perfecte, si ho parleu, m'ho fas saber que em pose en contacte amb el president de la meua penya.

;)

El Recibimiento ha dit...

Sin duda sera un partido muy especial .... Queremos que sea un buen partido .....
Saludos y que gane



............

















Quien marque un gol mas.....

bienadicto ha dit...

Estoy flipando!!!vaya notición lo de Elche!Eso de salir el viernes para poder pasar el dia allí es genial. Pués......ya tengo plan para ese fin de semana.A POR ELLOS OEEEE!!!!

Anònim ha dit...

Al final no vaig al desplaçament, ja va el meu germà. Esperem que aconseguim portar-nos alguna cosa de l'estadi Martinez Valero d'Elx. Només haig de dir que a veure si trobeu iniciatives per animar quan juga l'equip a casa per tal que s'engresqui la gent, perque jo animo y la gent calla. Doncs s'ha acabat. Som les pitllors aficions que hi ha en tot el mon.
A veure si insistiu amb el videomarcador, noooo? Jo ja ho intento pero no hi ha pas maneres.