dissabte, 15 de gener del 2011

Una nit de gols i calces llargues

Pensàvem que essent el partit en divendres, amb la presència de les càmeres de Gol TV a l'estadi i el fred i la humitat que regnen a la nostra particular "muntanya màgica" i tant ens fan abrigar, seríem pocs els qui ens animariem a pujar a Montilivi. Lluny d'això, gairebé 7500 gironistes vam donar suport a l'equip, en el que suposa un nou èxit per al club i tot un premi a la tasca realitzada per l'àrea social encapçalada per l'Óscar Buendía, amb el que des de principis de temporada estem treballant estretament.

La tarda ja va començar amb bones vibracions, ja que afortunadament vam trobar la una pancarta de la penya que creiem perduda des de feia dues setmanes i que en realitat no havia sortit de lo nostra seu. Aquestes sensacions positives van continuar a la graderia on vam tornar a onejar les nostres banderes del Girona i fins i tot vam estrenar un nou càntic, basat en la popular melodia de Pippi Langstrumpf i acompanyat d'una curiosa coreografia. De ben segur que no es el darrer cop que es veu i s'escolta a les graderies de Montilivi.

Sobre el terreny de joc el Girona va seguir en la bona línia iniciada la setmana passada al Mini. L'equip està aprenent a rentabilitzar les seves oportunitats de gol, que ahir potser van ser menys que contra el Cartagena però sí que van ser les suficients per tombar un equip de qualitat com el Numancia. Des del retorn a Segona Divisió hem perdut el compte dels candidats a l'ascens que s'han deixat punts al nostre camp... i els que queden!

Ara s'acosten dos setmanes en les que l'equip viatja a disputar els seus partits molt lluny de casa nostra, però durant aquestes dates els immortals agafarem les forces suficients per rebre'l de la millor manera possibla. I també anirem preparant la trobada amb els nostres amics de la Federació de Penyes del Gimnàstic de Tarragona, amb els que esperem viure una jornada de germanor tan fantàstica com la de l'any passat o la d'aquest darrer setembre a la seva ciutat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

el fàstic a 2B! aixo es el que heu de cantar a montilivi

El Recibimiento ha dit...

Enhorabuena ..
Que buenos ultimos partidos ..
Saludos

Anònim ha dit...

Estais preparando algo de cara al partido contra el Nastic?? A ver si preparais algo y les demostramos k estamos creciendo como aficion. Un saludo

Anònim ha dit...

aquest bloc esta molt parat ultimament,ni es contesten els comentaris, vinga immortals no decaigueu y canteu animant al girona contra el nàstiC!