dilluns, 7 de febrer del 2011

Huesca ens espera

En el que ja s'ha converit en un agradable costum per als seguidors del Girona en els desplaçaments més propers a la nostra ciutat, el club ha tornat a posar en marxa una iniciativa per facilitar-nos el poder animar a l'equip blanc-i-vermell fora de Montilivi, en aquest cas al camp de la SD Huesca.

Els gironistes estem convocats per sortir a les 9 del matí de dissabte cap a Huesca en autocar des de l'estadi, en la que s'espera que sigui una jornada tan inoblidable i multitudinària com les d'Albacete, Elx o Barcelona. Un cop a la ciutat aragonesa es disposarà de temps lliure per visitar la ciutat i dinar. Des de la Penya Immortal Girona estem contactant amb els companys dela Peña Fenómenos Oscenses per concertar el ja clàssic dinar de germanor, que aquest cop es promet més animat i concorregut que mai, tots els que us apunteu a través nostra rebreu puntualment informació sobre tots els detalls del mateix i el seu preu.

Parlant de preus, el cost total del viatge serà de 10 euros i inclourà el desplaçament en autocar i l'entrada per al partit. El Girona FC torna a fer un esforç per crear a afició i tots els que portem aquests colors al cor estem cridats a respondre com cal: d'aquesta manera és com construirem un Girona cada dia més potent i ambiciós. Des de la nostra penya intentarem repetir l'èxit de Barcelona, a on vam aplegar a gairebé un centenar d'immortals.

Per inscriure's al viatge es pot passar per la nostra seu (Bar Bon Ibèric, C/Pamplona, 3, Girona) o les de la Penya Miki Albert (Restaurant El Veïnat, C/Major, 87, Salt) i Guíxols - Costa Brava (Restaurant La Llesca de Sant Feliu de Guíxols). El darrer dia per apuntar-se és aquest dijous. Animeu-vos a venir, quants més siguem més fàcil podrem carregar els tres punts de tornada, jejeje...

ÚLTIMA HORA: confirmat el preu del dinar amb la Peña Fenómenos Oscenses. Costarà 15 euros.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

¡¡Vamos!! Hay que aprovechar estas oportunidades para viajar en masa, el equipo sale mucho más motivado al campo y le es más sencillo ganar.

Jeje ¡Adelante Girona!

Unknown ha dit...

A mí ya me ha llamado mi marido para pedirme que retire dos entradas!!!! No se pierde una, le encanta ir a ver al Girona allí donde sea!!!! Claro está, que si no encuentra a nadie, me pilla a mi y no me molesta en absoluto!!! Venga mujeres, que el fútbol también es de todasssss!!!!! Girrrroooonaaaaaaaaaaaaaaaa

Girona ha dit...

SOM-HI!