dissabte, 19 de febrer del 2011

Segueix el somni. Propera parada: Villarreal

Per a molts el Girona està essent l'autèntica sorpresa de la temporada a la Liga Adelante. Sí, és cert que ni els gironistes més optimistes pensàvem que arribaríem a poder flirtejar amb les places de promoció a 1ª, però si ens ho mirem fredament, no es tan sorprenent aquest momentani èxit. Un equip que ho dona tot sobre la gespa i que s'ha reforçat bé. Un club que a nivell institucional ha fet desaparéixer els dubtes que generava temporades anteriors i ha aconseguit engrescar a la gent perquè vingui a Montilivi (7725 persones ahir). Una afició que cada cop creix més i se sent orgullosa dels seus colors arreu on va. Amb ingredients de tant alta qualitat com aquests, era difícil que el pastís no sortís bo.

Una mostra més de que l'esperit d'unió del "Tots som Girona!" impregna a tots els qui creiem en l'equip ens la va donar el nostre capità Gerard López. Tot i que aquesta temporada no està tenint tots els minuts que segurament desitjaria, quan alguns membres de la Penya Immortal ens vam acostar a parlar amb ell després del partit de divendres el de Granollers es va manifestar implicat com el que més en la lluita del Girona per arribar tan amunt com li sigui possible.
Del partit podem dir que vam tornar a gaudir d'una exhibició dels blanc-i-vermells, com ho prova que l'estadi acabés fent l'onada i botant com ja vam fer a Barcelona i Huesca. Destacar només a Jandro i Despotovic seria injust, ja que el treball dels homes d'Agné, des del primer a l'últim, va demostrar que es mereixen tots els nostres ànims i que estan engrescats amb la possibilitat de aconseguir la fita més gran de la història del Girona.
És vital seguir en aquesta línia: cada cop tenim el descens més lluny i un cop salvats qui sap si la injecció de moral no ens farà més perillosos del que ningú pugui imaginar... El club ho sap i novament dóna la oportunitat als seus socis i simpatitzants de viatjar a Villarreal per presenciar el partit entre el filial groc i el Girona FC. L'estadi on el Villarreal B juga els seus partits és de reduides dimensions, raó de més perque el gironisme es desplaci en massa i faci sentir als seus jugadors com si estiguessin a casa. Els immortals no fallarem en el que serà el nostre sisè desplaçament de la temporada oficial, després de Tarragona, Albacete, Elx, Barcelona i Huesca.
El preu del viatge és de 10 € i inclou l'autocar i l'entrada per al partit. Els aficionats estan convocats a les 7 del matí del dissabte 26 a l'Estadi de Montilivi per tal de poder sortir a les 7:30. Els socis i simpatitzants de la Penya Immortal Girona que desitgin assistir-hi poden inscriure's i recollir el seu tiquet a la nostra seu, el Bar Bon Ibèric (C/Pamplona, 3 de Girona) fins el dijous dia 24. També hi hauran tiquets disponibles a la seu de la Penya Miki Albert (Restaurant El Veïnat, C/Major, 87 de Salt), a la de la Penya Guíxols - Costa Brava (Bar La Llesca, Rambla de Joan Bordas, 32, Sant Feliu de Guíxols) i a les oficines del club. En quant al dinar, en principi és per lliure, però com sempre buscarem que tots els immortals tinguem la possibilitat de dinar plegats. Anirem informant puntualment als inscrits sobre les novetats a mesura que ho tinguem tot confirmat.

Us hi esperem a tots! No falleu al vostre equip!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A Villarreal todo el mundo, que hay que llenar el estadio con los colores rojiblancos.

¡Adelante Girona!

Anònim ha dit...

La meva dona, el meu nano i jo continuarem somiant amb l'equip el proper dissabte a terres valencianes. Per cert, agraïr a les penyes d'Elx, a les de la U.D. Levante, del Zaragoza, el Recibimiento de Las Palmas les felicitacions que hem rebut pel nostre gran partit que van seguir per la tele.

PEPE

B16 ha dit...

En los comentarios de la crónica de marca,tambien hay muchos mensajes de apoyo al girona.Por parte de aficionados,de elche,huesca,nàstic,cartageneros,murcianos.....sin duda todo ello es grácias al buen comportamiento de las penyas del girona en los desplazamientos y en lo bien que ejerceis de anfitriones.