dilluns, 4 d’abril del 2011

Fred i calor

No deixa de sorprendre'ns el nostre club aquesta temporada. El Girona va posar en marxa una iniciativa per la qual els socis que ho vulguessin podien anar a passar el dia a l'estació d'esquí de La Masella per només 10 euros. Tot i que entre els nostres membres no contem amb grans esquiadors, fins a 11 immortals van desplaçar-se al Pirineu per passar una agradable jornada en familia a la neu.
El diumenge al matí encara n'hi va haver alguns que tenien ganes de marxa, y no van dubtar en acompanyar el nostre Juvenil A en el partit en el que, gràcies a la seva victòria per 1 a 0 davant la Gramenet, va segellar la seva permanència a la Divisió d'Honor. L'ambient va ser força bo, amb una gran presència d'espectadors a la tribuna de l'estadi de Montilivi. Tant era així que ens vam arrencar amb alguns càntics d'ànim pels nois de blanc-i-vermell. L'anècdota de la jornada va ser descobrir com un petit grup de nens de les categories inferiors del Girona va demostrar haver-se après a la perfecció els càntics que habitualment entonem els dies de partit (i fins i tot inventat algun de propi). Tot un honor el crear escola en quant a animar al nostre equip es refereix.
Ja a la tarda vam presenciar en directe al Bon Ibèric, a través de la retransmissió de les càmeres de Gol TV a El Toralín, el partit del primer equip gironista contra la Ponferradina. El Girona, tot i enfrontar-se al cuer, va pecar de poruc com tantes vegades a fora. La pilota parada va tornar-nos a fer massa mal i un llançament de falta va avançar els lleonesos. Tot i això, al final del partit ens vam posar les piles, Chechu va aconseguir avançar i si la sort hagués estat del costat de Despotovic o Peragón estaríem parlant de tres punts més al nostre sarró en comptes d'un.Tot i això, un empat fora mai pot ser dolent i més tenint en compte que venen dos partits seguits a casa. Si els guanyem, portarem quatre seguits sense conèixer la derrota i aquest 1 a 1 a Ponferrada quedarà com una anècdota més del campionat.
Ara que parlem dels dos pròxims compromisos, Las Palmas i Elx, tenim precisament una fotografia que els relaciona a tots dos amb el Girona. Canaris i il·licitans van enfrontar-se la passada jornada a l'Estadi de Gran Canària, ocasió que el nostre amic Óscar de la Peña El Recibimiento de la Unión Deportiva va aprofitar per fotografiar dos dels seus components amb un jugador franjaverd molt especial, Jordi Xumetra, fins a la temporada anterior jugador gironista. Els hi enviem una afectuosa salutació a tots esperant poder veure'ns aviat.

2 comentaris:

El Recibimiento ha dit...

Gracias amigos por tenernos siempre presentes. El partido del domingo será para nosotros muy pero que muy especial.
Un abrazo

Assegurances ha dit...

En Pere Cabarrocas cardant-se un Gin-Tonic no pot ser veritat. Si mai prén cap