diumenge, 15 de maig del 2011

Les matemàtiques són una ciència exacta

Al futbol dos més dos no sempre són quatre, avui n'hem tingut una bona mostra. Un equip que aquest matí ha perdut ha aconseguit fer-ho passar d'allò més bé als seus seguidors a Tarragona,, ja que aquesta tarda han pogut celebrat matemàticament l'ascens a Primera. Enhorabona, Betis. Per altra banda, Un conjunt que potser per a molts tenia al començament de la temporada una de les millors plantilles de Segona, el Tenerife, ha confirmat matemàticament el seu descens al pou de la Segona B. Ja ho em comentat via conversa telefònica amb les illes, però des d'aquí també volem donar una forta abraçada a tota l'afició del Tete i molt especialment a la penya Sentimiento Blanquiazul.
I sí, si a algú li diuen que el nostre Girona avui ha acabat el partit amb set jugadors, amb en Raúl també expulsat, que li han xiulat un penal als tres minuts, que la gent del Catagonova ha xiulat al final dels 93 minuts i el resultat ha estat d'un a zero, ens contestarà que al futbol dos més dos no són quatre. Però les matemàtiques no enganyen i avui és un gran dia pels seguidors del Girona ja que matemàticament estem salvats i estem molt i molt orgullosos dels nostres jugadors. La que vé serà la quarta temporada seguida del club blanc-i-vermell al futbol professional, un èxit que fa uns anys no ens hauríem atrevit ni a imaginar.

Uns altres dels que també estem orgullosos són els pupils de Ricard Casas. El més normal, després del gran esforç físic i mental fet el divendres, era una derrota més o menys per la diferència de punts que hem vist avui, però aquí no s'acava la temporada, ens sumem a la crida que ha fet TV Girona, Fontajau s'ha de quedar petit dimecres per acompanyar els nostres jugadors cap a la victòria.

També, ja que segurament tindreu ganes de fer algun comentari sobre si farem alguna cosa en senyal de protesta sobre l'arbitratge d'avui, només dir-vos que repetirem el que vam fer al començament de lliga després d'Alcorcón: mocadors, bosses d'escombreries, llençols, vestits i tot el que sigui de color negre per rebre la sortida de l'àrbit. En aquest article hem intentat reservar-nos la indignació (que ha arribat a límits insospitats per la grandària del robatori) per mostrar-la allà on veritablement l'hem de fer arribar a tothom, a l'estadi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ens acaben de robar les opcions de play-off amb 5 expulsions, un gol de penal y un gol anulat y encara dieu que es un gran dia pels seguidos del Girona perque hem aconseguit la salvacio matematica???
Esteu penjats.