dilluns, 5 de setembre del 2011

Una ronda per tothom

Dimecres arriba una competició, la Copa del Rei, en la que els darrers anys els gironistes hem dipositat les nostres esperances de que ens toqués la grossa arribant a rondes que ens asseguressin enfrontaments contra equips de Primera i qui sap si contra un gran. Malauradament la sort no ens ha acompanyat gaire i no ens hem topat amb equips de primera des que a la 04/05 vam eliminar, amb gols de Caballero i Eloi, a tot un Villarreal que uns mesos abans havia jugat les semifinals de la Copa de la UEFA contra el Valencia. L'Osasuna va encarregar-se, tot i la lluita dels blanc-i-vermells, d'acabar amb el somni de fer quelcom històric a la competició del KO.

Aquest any a la primera ronda ens ha tocat el que probablement sigui l'equip amb més renom de la ronda, un conjunt que fa res jugava la Copa d'Europa, es barallava amb Real Madrid, Barcelona i Valencia per la Lliga i s'havia acostumat a veure als millors sobre la seva gespa. Avui el Deportivo viu moments menys dolços però no deixa de ser un equip fort, amb més de 20.000 abonats per a aquesta temporada a Segona (xifra superior a la de l'any passat a Primera) i un equip pensat per no estar-se gaire temps a la Liga Adelante. Ens hauria agradat poder veure'l a Montilivi en aquesta ronda, però el sorteig ha volgut que el partit fos a La Coruña, així que haurem d'acompanyar de cor al Girona en aquest partit. Un Girona al que veiem amb possibilitats tot i el poder del Dépor, i es que dissabte ens va demostrar que si hi posa ganes i cor pot plantar cara a equips que vinguin de Primera o d'on sigui.

Dèiem que hi serem de cor, i per fer-ho els membres de la Penya Immortal ens reunirem aquest cop al Bar Restaurant 106 (Avinguda Sant Narcís, 106 de Girona) per seguir les evolucions del nostre equip per televisió. El motiu d'aquest circumstancial canvi de seu és que al Bon Ibèric disposem de Gol TV però no de Canal +, que és la cadena que retransmet el partit, així que ens desplaçarem uns metres més amunt per gaudir de la pantalla gegant del 106. Estem segurs que tot i jugar fora ens sentirem com a casa. No cal dir que a més de tots els socis i simpatitzants de la Penya, qualsevol aficionat del Girona FC que ho desitgi pot unir-se a nosaltres a partir de les 20 h. per ajudar des de la nostra ciutat a que els homes de Raúl Agné donin la campanada. No falleu! Endavant Girona!

1 comentari:

sentir1907 ha dit...

Rival duro pero bueno , el hercules gano en riazor este fin de semana , el girona porque no puede ser el segundo ? Animo adelante Gerundenses ¡¡¡