dimarts, 8 de novembre del 2011

Es quedarà "Mini"

Després dels tres punts conquerits la setmana passada contra el primer classificat, arriba una de les dates assenyalades en vermell al calendari per gairebé tots els gironistes: la visita al Barcelona B. Es tracta de un dels desplaçaments que requereixen fer menys quilòmetres per seguir al Girona. No en va, el Mini Estadi va acollir la temporada passada la xifra més alta de seguidors blanc-i-vermells mai movilitzats per animar al seu equip, arribant a reunir 1000 aficionats al gol nord del recinte barceloní, el que va suposar més de 16 autobusos plens desplaçats des de la nostra ciutat.

Enguany, el club vol tornar a reviure una altra gran tarda com aquella en la que Despotovic va fer-nos embogir amb el seu gol en el temps afegit. Per aquesta raó ha preparat una oferta que cap gironista pot malbaratar: viatge en autobús i entrada de franc per als socis i a només 5 € per als no socis. El abonats del Girona, tot i que com hem dit no paguen, si que han de depositar una fiança de 5 € que se'ls tornarà a partir de dilluns vinent entregant el comprovant d'assistència degudament marcat a les oficines de la entitat a l'estadi.

La convocatòria està fixada a les 14:30 h. del dissabte, amb sortida a les 15 i arribada a Barcelona prevista per les 16:45. El partit és a les 20 h.

Per tal de que els membres de la Penya Immortal puguem viatjar plegats i animar al camp tots junts, els nostres socis i simpatitzants han d'apuntar-se (i pagar) els seus tiquets a la nostra seu, el Bar Bon Ibèric del nº3 del Carrer Pamplona. No oblideu portar el número de soci del Girona (si ho sou) i el del DNI per tal de poder omplir correctament els impresos que el club sol·licita per poder assistir. Les inscripcions s'obriran avui dimecres a partir de les 5 de la tarda i es tancaran divendres al matí.

Tots sabem la transformació que pateix l'afició del nostre equip en els desplaçaments, la força que semblen adquirir les nostres veus i l'efecte positiu que tenen en l'equip. Multipliquem aquest suport tant com ens sigui possible per facilitar que el Girona torni al lloc que li correspon en aquesta Liga Adelante.

P.D.: Convidem a tots els desplaçats que siguin socis del Girona a no recollir la fiança de 5 € la setmana vinent, en reconeixement al detall que ha tingut el club amb els seus aficionats organitzant un viatge practicament gratuït per abonats i simpatitzants.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

A ver si somos más de 1000 este año. Mejor de precio no puede estar.

Anònim ha dit...

haber si nadie va a reclamar los 5 euros, que seria de ser muy miserable!! VISCA EL GIRONA F.C !

Anònim ha dit...

Joder, te faltan 5€ para comprar una entrada y seguro que no te lo perdonan, pues ahora nosotros lo mismo.

Anònim ha dit...

que garrepa que eres si llegas a ir a buscar los 5 euros, primero porque si quieres al club no iras a buscarlos, si vas a bscarlos lo menos que te interesa es el club , solo ir a pasar una tarde de gorra... preferiria no ir al desplazamiento ,que ir a buscar la semana que viene los 5 euros.. y por otra todo producto tiene su coste, si vas a el super y compras una coca-cola y te faltan 2 centimos no te la dan, pero aqui el club te propone seguir al club de tu ciudad con la comodidad de llevarte y entrar a un estadio de futbol por 5 euros, ¿ Y VAS A SER TAN MISERABLE DE IR A BUSCARLOS?? por gente asi sobran estos detalles!! pero yo creo que habra mucha mas gente que no recojera los 5 euros ,porque los que fuimos somos los que realmente queremos al girona( excepuando algun caso)

Fran ha dit...

Nosotros invitamos a no ir a por la fianza, pero cada uno es libre de hacer lo que quiera con su dinero.

Tampoco es cuestión ahora de pelearse por esto.

Francisco J. Lara
Secretario

Anònim ha dit...

Doncs nosaltres 4 no anirem a buscar-los. Considerem que ens ho haguessim gastat en qualsevol altra xorrada el mateix dia, i a més a més, estic segur que aquest club ho gestionarà per poder oferir-nos d'altres sortides i noves propostes. Ànims Girona! Sou grans...