diumenge, 22 de gener del 2012

Nova cara, mateixa sort

La nostra crida per demanar la col·laboració dels gironistes en el nostre muntatge de núvols de globus blancs i vermells per rebre a l'equip no va tenir gaire èxit. El fred d'aquest gener sembla haver contagiat a l'afició, ja que només vam ser sis els que vam invertir el matí en preparar-ho tot. De totes maneres n'estem satisfets del resultat, ja que dintre de les nostres possibilitats vam donar-ho tot per tenyir Montilivi amb els nostres colors. Agrair també a en Martí, del bar del gol sud, el seu magnífic tracte amb els que estàvem allà treballant, que ens va recordar que el Girona segueix sent una petita família. En la següent foto, obra del nostre amic Xavi Morcillo de la Penya Miki Albert, es pot apreciar la petita bandera que vam formar amb els prop de 300 globus utilitzats. Va ser quelcom modest però fet amb molt d'amor.
El que si va estar descafeïnat va ser l'homenatge a Raúl Agné programat pel minut 24. Ens va sorprendre el silenci regnant a l'estadi i vam optar per ensenyar la nostra pancarta (amb el lema "Agné immortal") durant una estona i seguir animant. Suposem que la gent estava més pendent del joc que del cronòmetre i va passar a centrar-se més en l'intent de guanyar al Murcia.

No va ser el nostre millor dia, ja que abans del partit, la trobada amb seguidors del Murcia va haver de ser suspesa per les dificultats que comportava reunir als desplaçats, que al no completar-se un autobús per part de la seva federació de penyes van haver de fer el viatge en cotxes particulars. Per sort, a nosaltres passar-ho bé no ens costa gens i el dinar que vam fer un bon grapat de nosaltres al Restaurant 106 va ser d'allò més agradable.Del partit, en el que el fred va passar factura a la gola de més d'un immortal dificultant la animació i fent treure forces d'on no n'hi havia, ens va agradar molt la nova imatge del Girona, amb moltes ganes en atac, incrementant força la seva presència a l'àrea rival i donant la sensació que es podia haver guanyat el partit perfectament. El que lamentem i molt és que sembla que algú ens hagi maleït i la piloteta no vulgui entrar. A part del gol, Jandro va tenir un parell d'un contra uns amb el porter grana, Coro va fallar un penal i Nieto va enviar alta una rematada a poc més d'un metre de la porteria. Per acabar-ho d'adobar, en un dels pocs errors que va tenir la nostra defensa ens vam fer un gol en pròpia porta.

L'àrbitre ja ha xiulat i no ens servirà de res imaginar que hauria passat si alguna més hagués entrat. Toca pensar en com els més de 5.000 d'ahir podem conduir al Girona d'Uribe a superar al Celta dissabte vinent.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Muy mala suerte, esas ocasiones si no hubiera tanta ansiedad se habrían metido.

Aún así me gustó el equipo, muy peleón y que le aguantó muchos minutos a un Murcia que va séptimo.

Juncà, aunque tuvo algún error, creo que aportó bastante y creo que es una alternativa a tener en cuenta ahí en el lateral.

Este sábado todos a Montilivi que hay que ganar. ¡Adelante Girona!