divendres, 30 de març del 2012

Més que mai, dia històric

Complicadíssim duel el que afronta el nostre equip aquest dissabte davant el líder de la categoria a Montilivi. Ja no és que ens haguem d'enfrontar al primer classificat mentre nosaltres estem en descens i amb l'entrenador acabat de canviar, és que arriba el Deportivo de la Coruña. Un dels 9 equips que han aconseguit guanyar la lliga espanyola des de la creació del campionat a finals dels anys 20. Semifinalista de la Copa d'Europa i campió dues vegades de la Copa del Rei. No calen més presentacions.

Contràriament al que podria semblar, aquest no és només un d'aquells partits que agraden a l'aficionat, sinó també al Girona, com a mínim des de que vam tornar a Segona el 2008. Mai oblidarem tardes de glòria com les viscudes davant el Zaragoza, la Real Sociedad, el Tenerife... equips acostumats a l'elit que venien a Montilivi com a favorits i van acabar sortint escaldats. La Penya Immortal Girona i creiem que tota l'afició blanc-i-vermella en general tractarem de donar tot el suport que els nostres homes necessiten en aquesta doble cita amb la història i la salvació. Els problemes més enllà de l'esport que han sacsejat l'actualitat gironista d'aquests dies han de quedar en segon pla. Aprofitem el que tenim: a entrenador nou...

Un equipàs com el de La Coruña no podia viatjar sol a la ciutat dels quatre rius, i es preveu que centenars de seguidors blanc-i-blau donin color a la graderia visitant del municipal gironí. Com a ambaixadors del Girona i de Girona, rebrem amb satisfacció a la Peña Deportivista de Barcelona com ja és tradició amb els equips visitants que porten aficionats fins a casa nostra. La jornada començarà cap a les 12:30-13:00 hores amb una recepció/aperitiu al Bon Ibèric i seguirà amb un dinar al Restaurant 106 de Sant Narcís. Esperem que sigui una gran festa, com sempre, i que duri fins al final del partit amb una victòria gironista.

En un altre ordre de coses, dir que al matí uns quants immortals intentarem repetir l'èxit de la nostra samarreta gegant fent un "tifo" per l'estil , un xic més senzill, amb les inicials i l'any de fundació del nostre club (GFC 1930) sobre fons vermell, tornant a fer servir les tires de plàstic. Qualsevol que vulgui ajudar a confeccionar aquesta mostra de suport incondicional als nostres colors pot passar-se per Montilivi pels volts de les 9:30 del matí de demà.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sin duda un partido que podremos contar que vimos a nuestros nietos.

Mañana será un día histórico para el Girona y más si ganamos.

¡Adelante Girona!

Anònim ha dit...

sabéis si se puede apuntar la gente a la comida de fraternización con los seguidores del depor, o hay que ser de la penya?