dimarts, 21 d’agost del 2012

Creixerem

No va ser el debut somiat, sobretot pel fet de no haver aconseguit els tres primers punts de cop, però ens deixa la sensació de que hi ha un marge de millora que podrem assolir amb facilitat. El Sabadell s'ha reforçat bé en el mercat estiuenc i si ja l'any passat era un equip difícil de guanyar, en aquest primer matx no ho va ser menys. Ens va fer suar per crear les nostres oportunitats i va ser perillós a la contra, si bé la defensa del Girona va estar força segura (David García va estar providencial en el darrer sospir del partit).

Potser a l'hora de rematar les jugades és on el conjunt gironista va estar més feble, amb nombroses centrades que es van passejar per davant la porteria arlequinada sense crear perill. Benja sembla molt més còmode i capaç de demostrar les seves habilitats quan cau a banda i en Ion va guanyant confiança poquet a poquet. Però bé, res per preocupar-se en excés tan aviat. S'ha de tenir en compte que amb la incorporació d'Acuña i Felipe progressarem bastant en aquest aspecte i que pel moment les altres posicions d'atac funcionen, amb Jandro i Juanlu a un bon nivell i gent com Ariday i Eloi aprofitant els seus minuts per seguir donant bones vibracions.

El punt negre va ser l'assistència de públic, que com estava previst va quedar-se en poc més de la meitat dels que van presenciar l'entrenament de cert equip a Montilivi ara fa uns dies. Molt ens va costar fer sentir els nostres càntics entre els de l'afició del Sabadell, desplaçada en massa pel partit. Suposem que quan l'estiu s'acabi hi haurà menys butaques buides. Està clar que patim de gironisme estacional. 
Acabat el partit i per celebrar l'inici de la temporada, un bon grup d'immortals va aporpar-se al Bon Ibèric a fer el "tercer temps", que en diuen els aficionats del rugbi. En Jordi i la Conxita ens tenien preparada una sensacional promoció de got de sangria i pincho de xistorra per només un euro. No cal dir que es van esgotar les existències. En aquesta penya som de bon menjar i millor beure. No volem ni imaginar-nos el dia que ens ajuntem per celebrar un ascens o un títol del Girona.
Tant ens va agradar l'experiència que repetirem aquesta setmana, però amb un nou format. Dissabte a les 19 hores es juga el partit entre el Guadalajara i el nostre Girona i ens aplegarem a la seu social per veure'l o seguir-lo per la radio si al final cap canal de televisió el retransmet. Per fer més agradable la tarda i agafar forces per guanyar el matx, la Penya Immortal convidarà a tots els seus socis a un aperitiu consistent en el vi de Huesca que els Fenómenos Oscenses ens van regalar en la visita a la seva ciutat a principis d'any i un fantàstic xoriç de La Rioja que farà les delícies dels ben entrenats paladars immortals. Una altra d'aquelles sorpreses que comentàvem que té fer-se soci per només 20 €... Us hi esperem a tots!   

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tengo ganas de ver a Jofre en acción, creo que puede aportar mucho al equipo.

También espero que con Felipe Sanchón y Javi Acuña ganemos un poco de gol. Nos cuesta demasiado. Este año no vamos a tener un delantero de 18 goles como Despo y Coro y necesitamos que los de arriba funcionen todos.